Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van ez, így a mai...

Miért van ez, így a mai világban, hogy a terhes nők menstruálnak 1, 2 vagy akár az egész terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Igazából ez csak egy tök általános kérdés! Én úgy tudom régen a nők csak akkor tudták, h mi a helyzet, ha nem jött meg, de manapság már ez is kétségbe vonható!!
2009. ápr. 29. 14:15
 1/3 anonim ***** válasza:
régen is volt ilyen csak akkor az információáramlás nem ilyen volt. max. akkor tudták meg ha elballagott a szomszéd faluba ma meg mindenki lóg a neten.
2009. ápr. 29. 14:27
 2/3 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátlón felül is nagyon sok minden visz be akaratunkon kívül hormont a szervezetünkbe (pl. csapvíz, húsok, élelmiszeradalékok...). Ez kavarhat be! A férfiak nemzőképességét pl. az utóbbi 10 évben közel a felére csökkentette, a nőknek meg összekavarta a ciklusát. Ez van! Éljen a modernizáció! :)
2009. ápr. 29. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!A 3.,4.terhességemben nekem is megvolt,de ez igazából nem olyan,mint egy rendes menzi,sokkal kevesebb és más jellegűbb.Igazság szerint,a dokim se tudta,honnan vérzek,mert soha nem látszódott az UH-n.Mivel cukros vagyok,én úgy gondoltam,hogy mikor magasabbra ment a cukrom,akkor kezdtem el vérezgetni,ittam a palástfűteát és abbamaradt.Elég érdekes a kérdés,a választ szerintem nem tudjuk meg soha!Ezt igy kell elfogadni,sajnos!
2009. ápr. 30. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!