Mitől fájnak pé után 11. nappal a lábaim és feszül a hasam alja?
Figyelt kérdés
A lámaim úgy fájnak mint mikor nőttem, a derekamba belenyilalgat és néha olyan mintha a combcsontom fájna. Tegnap,tegnapelött felváltva szúrkált a jobb és bal petefészkem. Hányinger,mellérzékenység és állandó hányinger megvan. A görbém: [link] Nagyon szeretnénk már babát. Szerintetek attól fájhat a lábam? Tegnap sináltam egy lilly teszte,de szerintem korai volt. Negatív is lett.2009. ápr. 29. 12:02
1/2 anonim válasza:
Szia. En is pe utanni 11. napon vagyok. Csinaltam ma reggel tesztet de sajna nekem is - lett.:( Tunetem annyi hogy 3 napja szurkal neha a petefeszkem, de kb ennyi, se hanyinger se semmi. Igaz en csak par napja merem a ahomet, sokat nem mond a gorbem de csatolom.
Drukkolok neked! Ird majd meg mi lett!
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor egy cipőben járunk:) Még a hőnk is ugyan annyi ma. Én legközelebb vasárnap csinálok tesztet,ha addig neme sik le a hőm és nem jön meg.
2009. ápr. 29. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!