Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez akkor hogy van? Azt olvasom...

Ez akkor hogy van? Azt olvasom mindenhol, hogy a napkozbeni ho magasabb, mint a reggeli?

Figyelt kérdés
Tudom hogy csak a reggeli ho szamit, azt vezetem, de nekem a nap kozbeni hom mindig alacsonyabb, mint a reggeli. Jol merem, digitalissal csipogas utan kb osszesen 5 pecig. Reggel most 36.8, napkozben 36.4. Ez normalis?
2009. ápr. 29. 11:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Van gorbem is de csak par napja merem, ezert nem tettem fel, es kezdo vagyok ezert kerdezem. Koszi.
2009. ápr. 29. 11:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia! Vegyél higanyos hőmérőt az jobb mint a digitális.

Én csak a reggeli hőmet szoktam mérni, igy nincs összehasonlitási alapom.

2009. ápr. 29. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Ápr 1-től nem árulhatnak higanyos lázmérőt!Tegnap reggel összetörtem, és a patikában ezt mondták.
2009. ápr. 29. 12:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Erről nem hallottam. Akkor a sajátomra nagyon fogok vigyázni.
2009. ápr. 29. 12:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Napközben a test sok mindennek ki van téve, esetleg egy fázás, vagy éppen feszültség, idegesség, vagy sok mozgás, mozgolódás, ellazulás stb. ez emelheti és csökkentheti a hőt. A reggeli azért jó mert teljes nyugalom után felébredsz és megméred és a többi napon is így csinálod és van hasonlítási alap. De pl egy rossz álom miatti forgolódás izzadás felviheti a reggeli hőt, vagy éppen fázás le is viheti.
2009. ápr. 29. 12:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a fáradtság is közrejátszik. nekem is mindig magasabb délután, mint reggel, de este érzem is, hogy hulla vagyok
2009. ápr. 29. 19:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is alacsonyabb a napközbeni hőm mint a reggeli. Azt hittem velem van a baj, de látom más is van igy:)
2009. ápr. 30. 07:26
 8/8 anonim válasza:
Sziasztok.A hőmet hogy tudnám megmérni? és mennyi az ideális,és mennyi az amikor terhes vki?
2009. máj. 1. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!