Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan orvos Tatabányán...

Van olyan orvos Tatabányán aki nem túl drága?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 09:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok. én is a Pazárhoz jártam. Akkor még ennyi volt:( nekem semmi gondom nem volt vele, bármikor hívhattam, tényleg segítőkész volt. nem csak a pénz, szülés után is bejött hozzám többször is, hogy mi van velem.

ha még egyszer szülni fogok én csak szülésznőt fogadok, mindent ő csinál úgyis. (Varga Viktória) én ismertem előtte, de ő mindenkivel nagyon kedves volt, szintén látogatott előtte (mert 5 napot bent voltam) meg utánna is. Na meg a vizitek alkalmával megismertem a dokikat, senkivel nem volt gond.

7 hós anyukája

2009. ápr. 29. 15:18
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hallottam a Lizanecről szinte mindegyik orvosról Tatabányán, kórházban dolgoztam csak nem ismerem mindet. Pödört és Pazárt dicsérték nagyon, ill barátnőm is nála szült.Viszont lehet ráértem volna 12 helyett 13 hetesen menni az orvoshoz ő szerinte m babát is jobban látni hasi UH-n is.
2009. ápr. 29. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!