Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy terhes vagyok?...

Lehet, hogy terhes vagyok? Vagy felfázás is okozhatja ezt? 13 éves vagyok, egy ideje nem vagyok szűz, de kb 1 hónapja nem voltam együtt senkivel. Volt már, hogy kimaradt 1 hónap és nem jött meg. Anyámnak megjött pedig én is akkortájt szoktam lenni.

Figyelt kérdés

*Most áprilisban is kimaradt, legalábbis 28. -a van és még mindig nem jött meg.

Most 3 hónapja rendszeresen megjött.Ha felfzás mit tehetek? És, ha ne aggy Isten terhes vok (ami nem nagyon látszik asszem a hasamon) akkor h mondjam el anyunak? És 1 hónap késő az elvetetéshez? És egyébként úgy csináltuk, h egyikünk se védekezett, de elvileg a srácnak nem lehet gyereke...

2009. ápr. 28. 20:01
1 2
 11/17 anonim válasza:
66%
jééé én ennyi idősen még tanultam és játszottam!de csatlakozom elöttem szólókhoz!vicces vagy!
2009. ápr. 28. 22:10
 12/17 anonim válasza:
83%

Én nem a kislányt fogom szidni ebben a hozzászólásban, hanem gratulálni szeretnék minden egyes hozzászólónak, aki a bajban levő gyerekbe belerúg egyet. Szégyellhetitek magatokat!

A kislánynak pedig azt tanácsolom, vegyél egy terhességi tesztet és csináld meg, de előtte olvasd el a papírt, hogy mit is kell vele csinálni pontosan, általában a két csík jelenti, hogy terhes vagy! Ha két csíkod vagy akkor anyukádnak mindenképpen meg kell mondani, biztosan le fog szidni, de ez talán az ő hibája is. Ha egy csíkos, akkor vegyél egy szexuális felvilágosításról szóló könyvet, és csak akkor szexelj újra, ha szó szerint megtanultad már az egészet, lehetőleg jó vastag legyen, mire végzel vele megtanulod élvezni is a szexet és nem csak csinálni. Hidd el 13 évesen még nem azt érzed szex közben amit kellene érezni, és amit a felnőttek éreznek, és ez kihathat a későbbi szexuális életedre is.

2009. ápr. 29. 18:59
 13/17 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek, de megoldódott a dolog. Csak késet jó pár hetet a menzeszem... 05. hó, 07.-én jött meg. És így 4.hó-ban nem. Kösz mindenkinek!
2009. máj. 28. 06:24
 14/17 anonim ***** válasza:
nagyon hülyék vagytok. már bocs. istenem.. ha a fiunak nem lehet gyereke .. akkor is kitudja? védekezni kellett volna.. ha 13 éves a srác nem olyan biztos h nem lehet gyereke..
2010. jún. 25. 20:23
 15/17 anonim válasza:
Sziasztok.Hát elösször is is azzal kezdeném,hogy bocs h kicsit későn rok.Folytatok most már KB:16 éves vagy.És 13 évesen elveszted a szüzességedet.Én olyankor még barbiztam meg homokoztam de inkáébb tanultam...na mind1 az a lényeg,hogy megoldódott!!! :P
2011. ápr. 11. 17:14
 16/17 Izééékeh11 ***** válasza:
33%

büdös kurv@ vagy,ugye tudod??? háhh,komolyan,inkább márnem is monmdok semmit,legyen elég annyi,hogy ha így folytatod,15!! évesen már egy kiélt lotyoó leszel,akin már átment az egész város.reméllem terhes leszel és kapsz egy kva naggy kijózanitó pofont a szüleidtől :P

13L

2011. máj. 11. 14:50
 17/17 anonim válasza:
Na?? Így 14 év elteltével mizu? Xd
2023. ápr. 22. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!