4 napja 36,9 a hőm és már rég meg kellett volna jönnie a menstruációmnak (1,5 hete késik). Kicsit görcsöl a hasam is, kicsit fáj a mellem is, de a terhességi teszt meg negatív. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 08:29
11/44 anonim válasza:
a pé után nagyon ingadozik de az utolsó napok viszont állandó!nem tudom még én is most tanulóm a hőgörbét!!kb. 1 éve de most nem olyan régen lendültünk bele!pár hónapja gabriel teszt általában elég megbízható de a vér vétel sokkal megbízható!
12/44 A kérdező kommentje:
annyi tesztet elhasználtam már 1 hét alatt. mindegyik negatív lett, de volt egy halvány pozitív is, de az idő után lett pozi. cisztától félek nagyon, kedden mindennek ki kell derülnie az orvosnál. ilyenkor olyan lassan telnek a napok
:(
görbét 1 hónapja vezetek.
2011. okt. 7. 13:49
13/44 anonim válasza:
pozitív tesztet mikor csináltad??és milyen tesztel??nem biztos,hogy ciszta!ha az is lehet ha következő hónapba mész a dokihoz már nem lesz ott!!nekem is így volt!!azóta rendesen megjött csak aug.-ba maradt ki
14/44 A kérdező kommentje:
a hét elején medilab terhességi tesztel lett halvány pozi, de ennek a tesztnek nincs jó híre, sok embert csapott már be.
2011. okt. 7. 15:15
15/44 anonim válasza:
és utána milyennel csináltad??Én gabriel tesztet szoktam venni és eddig mindig igazat mutatott!!
16/44 A kérdező kommentje:
utána meg Kék Teszt csíkkal. Ez a neve. de ilyennel még sosem csináltam. gabriel nekem is kimutatta az első terhességem, de sajnos annak vetélés lett a vége. azóta babonából nem veszek gabrielt.
megcsinálom holnap reggel megint a tesztet, megírom majd mi az eredmény.
2011. okt. 7. 16:18
17/44 anonim válasza:
Na mi lett az eredmény?Megcsináltad a tesztet??Nagyon drukkolok neked!!Remélem + mutatott!!Nettus!
18/44 A kérdező kommentje:
nem csináltam meg. 1 db tesztem van itthon, úgy döntöttem tartogatom keddig, és elhasználom. megírom majd :)
2011. okt. 8. 15:21
19/44 anonim válasza:
oké!!várom a fejleményeket!!volt a pé-d után 10-12 nap után barnázásod??
20/44 anonim válasza:
még mindig magas a reggeli hőd??Én reggel elfelejtettem megmérni mert elaludtam és nem volt rá időm.de napközbe lefeküdtem aludni és akkor mértem meg(csak kíváncsi voltam mennyit mutat 36,9 volt.szerinted??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!