Menszesz előtt 4 nappal milyennek kell lenni a has aljának? Keménynek vagy puhának?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 18:29
1/5 anonim válasza:
Nem tudom. Nekem már késik egy kicsit, de én napok óta inkább keményebbnek érzem. Remélem ez nem jelent rosszat. De én is kíváncsi vagyok, hogy a többiek mit írnak.
2/5 anonim válasza:
Szia! Ne haragudj, hogy én is ide írok, de én sem tudom a választ, csak kiváncsi vagyok ki mit ir. De sajnos egyenlőre még hiába vártam :(
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok, rákerestem a google-ban. Ezt hozta ki :
A menses előtt a szervezet vízvisszatartása fokozódik, amit gyakran a nők az alhasukon érzékelnek, mint puffadás, ilyenkor talán puhább, nagyobb lehet a pocak.
4/5 anonim válasza:
Szia! Nem is olyan régen olvastam itt, hogy a has puffadása előfordulhat menzesz előtt is, és korai terhesség esetén is! Nekem tavaj mikor terhes lettem nemsokra rá, kb 1-2 hétre olyan voltam mint aki 3 hónapos terhes! Pedig csak 6 hetes voltam, a doki szerint ez normális volt igy! Szóval sztem lehet ez is meg az is!
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem kemény ha megnyomkodom puffadásom is volt,de a melleim mármint a mellbimbóm nem mondanám hogy fáj hanem folyamatosan érzem!2-3-RA NEM VÁROM!!!
2009. ápr. 28. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!