Ez már lehet baba, ugye?
Figyelt kérdés
Ma kellene megjönnie, de eddig még semmi. Nem is érzek olyan "mindjárt megjön" érzést. Néhány nappal peteérés után éreztem szurkáló fájdalmat a jobb oldali petefészkem környékén. Nagyon fáradt vagyok és rengeteget járok WCre. Előre is köszönöm a válaszokat.2011. okt. 4. 14:39
1/11 anonim válasza:
hát így a legelején és is sokat jártam pisilni, meg a melleim ilyenkor már nagyon érzékenyek voltak, szurkolok, hogy baba legyen. én a helyedben holnap reggel tuti tesztelnék!
2/11 anonim válasza:
Teszt mit mutatott?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
3/11 A kérdező kommentje:
A melleim nekem is feszülnek. Tesztelni még nem teszteltem, a gyógyszertár már bezárt (amúgy is dolgozom, nem tudtam volna elmenni) és kis faluban lakom, ahol semmi drogéria, hogy venni tudnék tesztet. :( Szerintem leghamarabb pénteken tudok, ha addig meg nem jön. Amit remélek, hogy nem, mert nagyon szeretnénk már babát. :)
2011. okt. 4. 15:13
4/11 anonim válasza:
Miért nem rendelsz netről tesztet? Én mindig azt csináltam, amíg "dolgoztunk" a babán, mert nem akartam, hogy esetleg összefussak egy ismerőssel amikor tesztet veszek.
5/11 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy a páromnak meglepetésként szeretném megmondani. Félek, ha netről rendelek ő veszi át, neki adja a postás vagy ő találja meg a postaládában. :( Még most sem jött meg, nincs is mindjárt megjön érzésem. A melleim még mindig feszülnek és tegnap este egy erősen szúró érzést éreztem a jobb petefészkem körül. Nem tartott sokáig, csak pár pillanat volt, de eléggé éreztem. Bár lehet ez nem jelent semmit.
2011. okt. 5. 09:42
6/11 anonim válasza:
Hát akkor szerintem vagy terhes vagy, vagy nem :)
Amúgy ezek a tünetek lehetnek pms tünetek is. Amikor én terhes lettem, folyamatosan "mindjárt megjön" érzésem volt kb a 8. hétig.
Szóval amíg nem veszel tesztet nem fogod megtudni a választ, pláne innen nem.
7/11 A kérdező kommentje:
Ma reggel ellógtam kicsit... :D Vettem tesztet, holnap reggel kiderül :)
2011. okt. 6. 09:24
8/11 A kérdező kommentje:
+++++++ :):):):):):)
2011. okt. 7. 07:22
10/11 anonim válasza:
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! örülök nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!