Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vagyok a 10napon (átl.30nap...

Ma vagyok a 10napon (átl.30nap. Cikl) Már a 8. naptól van nyúlós folyásom, akkor ez már a peteérést jelzi? A 7. napon együtt voltunk. Megszakítással védekezünk, de most nem sikerült neki és elment bennem. Mekkora esélyem van arra hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Siman lehet pe-d. En ugy ledobbentem ebbe a honapba mint meg soha. A 9-dik napomon (mensi elso napjatol szamitva lett pozitiv az ovulacios tesztem). Meg jo, hogy ez volt az elso napom, hogy elkezdtem a tesztelest. Maskent siman lekestem volna rolla, ha a 11-12 nap korul kezdem. En sem ertem de mivel nagyon rendszertelen a ciklusom gondoltam jo lenne elkezdeni korabban. Igy siman nallad is lehet korai pe. Es bizony akkor megvan az esely a babara!!!! Sajnos a folyashoz nem ertek, nekem sosem volt. :(
2009. ápr. 28. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:

A nyúlós folyás eltarthat akár 10 napig is és néha kihagyásokkal is. Így nem hiszem! Nagyon korai lenne az a a peteérés.

De legközelebb jobban figyeljtek.

Amúgy kb. 1:1000-hez az esély (ha mondjuk spontán peteérésed volt)

2009. ápr. 28. 16:14
 3/3 anonim ***** válasza:
hát igen ez gáz simán lehetsz terhes sosem lehet tudni h a testünk éppen mit produkál
2009. ápr. 28. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!