Az aktus után percekkel volt, aki érzett valami furát?
Nem vagyok babaprojekten a párommal, csak védekezési módszert váltottunk. Tegnap minden védekezés nélkül szexeltünk, a mensim utáni 2.-3 nap volt.
Nagyon jó volt és miután összebújtunk aludni, olyan fura dolgot éreztem, elkezdtem szédülni, olyan volt, mintha forogna az ágy, és mintha a méhem összehúzná magá. Nem is tudom leírni nagyon. Van olyan köztetek, aki volt így és aztán terhes lett? Soha nem éreztem ilyen életemben, ezért teszem fel a kérdést.
Szia!
Nem valószinű,hogy terhes lettél,mivel menzi után kevés az esélye,bár ki tudja manapság!Inkább szerintem a jóleső érzés hatalmasodott el feletted!További kellemes pillanatokat kivánok!
köszi a válaszokat!
nem, biztos nem allergia, már 2 éve együtt vagyunk és eddig ilyen nem volt.
nem is orgazmus, mert tegnap pl az pont nekem nem jött össze, nem baj, azért jó volt.
hanem percekkel utána, mintha vmi robbant volna bennem, és elkezdtem fekvő helyemben szédülni.
már olvastam itt, hogy van,aki megérezte, amikor megfogant a babája és lehet ezt mesélem be magamnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!