Lehet ebből baba? 28 napos ciklusoknál a 26. naptól már esni szokott a hőm, ha menszi jött. Most a 27. napon még mindig fent van (37 fok) - görbém csatolva.
Ki kell bírnom, mert már sokszor csalódtam. És szurkál a hasam és minden pillanatban megjön érzésem van.
Kicsit émelygek ugyan, de már nem merem bebeszélni magamnak, hogy ez a babától van.
minden kedves kismamának gratulálok neked pedig csak annnyit üzenek h mielőtt tesztelsz beszéld meg magaddal h ha nem sikerül nem fogsz elkeseredni mert borzalmas lesz
drukkolok
Sziasztok Csajok!
Ma reggel Gabriellel teszteltem, háááát, nagyon halványan ott van egy 2. csík is, de nagyon halvány. Már nem tudom, hogy képzelődöm-e vagy ténleg baba lesz. A hőm még mindig fent.
Gratulálok!!!!
A halvány csík is csík, csak azt jelzi, hogy még alacsony a terhességi hormon a szervezetedben. Lehet, hogy nem akkor fogant amikor gondolod, hanem egy kicsit később.
Csinálj egy másik tesztet holnap, az már erősebb lesz. Majd írd meg az eredményt!
Gratulálok!!!
CSajok! A ma reggeli tesztem erős pozitív lett. :)))))
Annyira boldog vagyok. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!