Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jan.15-én megszületett a...

Becsee kérdése:

Jan.15-én megszületett a lányom,3 hó. Koráig szopizott (márc). Nem jött meg a vérzésem jul 15 én teszt poz.! U. h nem mutatta még csak a petezsákot. Azóta se jött meg és tegnap ota mocorgást érzek a hasamban terhesség lehet? Vagy csak bekébzelem?

Figyelt kérdés
2011. okt. 1. 23:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A petezsák a terhesség korai formája. Igen, valószínűleg terhes vagy, és már legalább (!) 3 hónapos. Szoptatás mellett is teherbe lehet esni. Gratulálok az új családtaghoz, és keress fel egy nőorvost, de sürgősen.
2011. okt. 2. 09:50
 12/20 A kérdező kommentje:
A lényeget nem írtam le BOCSI!!Júli 30-án görcsösen megjött a menszi 2 hétig megvolt aug 15-én elhuzodo vetélés miatt művi segítséggel kikapartak!!Azóta se jött meg.Ezek után érzem h mocorog bennem a baba!!Nem vagyok hülye 2 gyerekem van csak a lényeg kimaradt!!!
2011. okt. 2. 10:19
 13/20 anonim ***** válasza:
25%
Nem bírtam ki hogy ne válaszoljak! Ne haragudj de ha a lényeget kihagyod így hogyan válaszoljanak neked az olvasók? Elég nagy zöldséget írtál, ezt te is tudod. Nekem is volt vetélés után műszeres befejezés, nekem utána 3 hétre rá ellenőrző uh-ra kellett mennem. Nem mozog benned a gyerek, méhszalagok húzódnak vissza. Legközelebb jól gondold át a kérdésed mielőtt leírod, mert ilyen esetben csak ilyen válaszokat fogsz kapni...
2011. okt. 2. 10:37
 14/20 anonim ***** válasza:
52%
Jézusom! Mi az, hogy a lényeget kihagytad? Mikor a kérdést kiírtad nem vetted észre, hogy a legfontosabb dolog kimaradt? Vagy legalább utána? Tényleg fél nap kellett arra, hogy rájöjj? Gratulálok! Ha ez így történt, akkor viszont nem vagy terhes, 2 hétig véreztél, és művi befejezés is volt, úgyhogy kizárt, hogy a baba mozgását érzed, max bélmozgást. Az, hogy nem jött meg azóta sem, lehet a vetéléstől is, hogy összezavarodott a hormonháztartásod. Nekem is missed ab után csak 7 hét múlva jött meg újra. Azt meg inkább ne feszegessük, hogy nem vagy hülye...ilyen trehányul kérdést kiírni, már ne is haragudj meg, de borzalmas! Értelmes ember értelmes módon írja le a problémáját, nem így, ahogy te tetted.
2011. okt. 2. 10:49
 15/20 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy meg tudod mit szokott tenni az ember, ha úgy érzi valami nem stimmel? Jééé, elmegy az orvoshoz. Na ezt kéne tenned, de lehetőleg neki értelmesen mond el a problémád.
2011. okt. 2. 10:53
 16/20 anonim ***** válasza:
szerintem menjél vissza az orvoshoz és mond el ezt neki.Egy uh.-al ő tudni fogja a választ ellentétben velünk.
2011. okt. 2. 16:47
 17/20 A kérdező kommentje:
Ma voltam dokinál(nem megy eggyik naprol a másikra a lányom nem vihetem magammal)terhesség korai szakaszában vagyok a moszgásokat tényleg nem érzékelhettem vagyis valamit igen de nem azt!!NEM BÉLMOZGÁSOK!!!Komolyan mondom lehet h kicsit furin írtam le a kérdést (nem olvastam át)de attól nem kellene idiótának beállítan!!!Dehát titeket minősít ez a fajta alpáriság!!Köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 3. 15:55
 18/20 anonim ***** válasza:
szia.előző voltam,aki írta,hogy menjél vissza dokihoz.Gratulálok,jó egészséget mind2nek!
2011. okt. 3. 16:43
 19/20 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, de nem mi állítottunk be, hanem te csináltál magadból azt amit. Az ok hogy nem olvastad át, de könyörgöm....

Remélem tervezett baba. Jó egészséget.

2011. okt. 3. 16:57
 20/20 anonim ***** válasza:
72%
Idiótának te állítottad be saját magad. De mindegy. Egészséges, boldog babavárást kívánok!
2011. okt. 3. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!