Kaálisok válaszolnátok?
Hosszas próbálkozás és vizsgálat után az orvosommal úgy döntöttünk fel kell keresnem a Kaáli intézetet (Budapest),mondta a dokim,hogy Dr Krizsa Ferencet keressem meg Én bízom benne,így,ha lehet Őt választom..!
DE a kérdésem Mennyi ott egy inszem?A vizsgálatok?A lombik?
Szóval egy árlistát keresek..!Segítenétek???
Ha nem is tudtok konkrét árlistát megírnátok nekem a Ti történeteiteket??
Az árakat már előttem leírták. Krizsa dokiról pedig csak jókat tudok írni. Rég találkoztam ennyire reális, megértő, odaadó emberrel, és mellesleg szakmailag is ő az egyik legjobb! A legjobb kezekben vagy!
17 hetes kismama
Szia!
Nekem két lombikból 3!!!! babám született, 2007-ben a nagyobb kislányunk, majd 2009-ben iker vegyespáros. Szmatona doktorhoz jártunk, maximálisan jól alakult minden... Vidékiek vagyunk, összeszámoltam egyszer az injekciók árát, az itthon végzett vizsgálatok után kifizetett pénzt, az utazást,fagyasztást a Kriónál, a mágneses rezonanciás kezeléseket a Fájdalomambulancián: 450e Ft, kétszer csináltuk végig csak, hihetetlen szerencsével.... Nagycsaládosok lettünk! :)
Manka!Ne add fel,sikerülni fog!
Csajok remélem minden rendben lesz nálunk is és sikerül végre a várva-várt baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!