Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tüszőrepesztő injekció hatásai...

Tüszőrepesztő injekció hatásai? Tapasztalatok és mindent amit lehet róla tudni?

Figyelt kérdés
Már több mint 1 éve probálkozunk sikertelenül,1 évig szedtem az elevitet,most váltottam fimibion-ra,kaptam két adag clostibegyt-et,szerdán megyek UH-ra ott majd kiderül,hogy mi lessz a köv. lépés,a doki szerint vagy petevezeték átjárhatósági műtét vagy tüszőrepesztő injekció.
2009. ápr. 27. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne hari, de a 2 dolog (átjárhatósági és tüszőrepi) nem függ össze! Minek repesztget ha ne adj Isten nem vagy átjárható??? Először csinálja csak meg az átjárhatóságit, aztán repesztgessen! Az átjárhatósági nem igazán műtét... olyan mint a cytológia csak picit kellemetlenebb... nekem nem fájt, csak feszített picit.

Nekem a múlt héten volt az első inszeminációm. Clostyt szedtem és érleltem vele szép nagy tüszőt. Kaptam repesztőszurit amit magamnak kellett hasba beadnom. Semmit nem éreztem! Sem a szuri alatt sem utána! Ne aggódj!

2009. ápr. 27. 16:09
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ,tudom,hogy nem függ össze,csak mindent tudni szeretnék mindkettöről
2009. ápr. 27. 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Nem riogatni akarlak,én ma voltam átjárhatóságin de nem sikerült mert nem ment fel a kontraszt anyag a vezetékekbe!Ugyan nem is sokat próbálkozott az orvos mert erős fájdalmaim voltak így majd altatásban csinálja meg!Múlt hónapan kaptam szurit és másnap már kicsit görcsöltem de nekünk sajnos nem hozott eredmény persze lehet a petevezető gond miatt!Ha van rá mód tényleg jobb először az átjárhatósági vizsgálat mert hiába reped meg a tüsző(amúgy az inekció elég drága:choragon-9.000-10.000 a három adag)ha nem találkozhat a spermával!Sok sikert!
2009. ápr. 27. 18:38
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem két ciklusom volt, amikor clostit kaptam és utána tüszőrepesztőt. nem vált be. erősködj, hogy átjárhatóságit csináljon.

ha már ilyen régen szedsz terhességi vitamint, akkor hagyhatnál egy-két hónap szünetet.

2009. ápr. 28. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!