A terhességi teszt pozitív lett, de a doki uh-n semmit nem lát egy 1.2x5mm-es szabálytalan folyadéktartalmú kéleten kívül a méhemben. A jobb petefészkemen meg 20x16mm-es hálózatos szerkezetű képlet van. Járt így már vki?
Ha adhatok egy jotanacsot, akkor a hetvegen probalj meg kikakpcsolodni, es nem ezen agyalni! Tudom, hogy szinte lehetetlen, de igy van a legjobb eselyed a jo hirre!
Es persze hetfon varjuk a hireket:)
Szia!
Ez kora terhességnél jó kis HCG++++++++++++++++++
A Gabriel teszted valószínű azért lett most -, mert nem első pisiből csináltad. Koraterhességnél pedig ajánlatos a reggeli első vizelet.
Ja, amúgy én vagyok az, akinek küldtél üzenetet. Itt válaszolok rá, hogy nem, nekem nem néztek HCG szintet, csupán 1 hét múlva megint vissza kellett mennem a dokihoz. Kései beágyazódásom volt, azért volt az uh eleinte olyan, mint neked.
Szóval, kitartás, hétvégén szép idő lesz, kiránduljatok, sétáljatok, kapcsoljatok ki, és ne a babára görcsölj! Tudom, mondani könnyű, de hidd el, a rágörcsölés többet árt, mint használ++++++++++++++++++++++++++++++++
tegnap 13:18 vagyok
Hú, látodlátod:) Drukkolok továbbra is+++++++++++++
Megvan az eredmény?
A szerelmeskedéssel azért óvatosan most, főleg ha barnázol!
Szia, megvan igen.151,9 volt csütörtökön és 2 naponta meg kell, hogy duplázódjon!Nekem 279 volt! Harcolnak a kicsik!:-) Ha ebből tutira baby lesz azért majd visszamegyek az előző kettő dokihoz nagy pocakkal:-)) Azért szörnyű,hogy ez van ma Magyarországon!Most várnom kell 10-ig addig pihi, mg-citrikum és duphastont kell szednem.10-én már azt mondta a doki, h jobban kiderül, hogy hányan is vannak pontosan és hány hetes vok,mik a kilátások..stb.Azt megvárom, utána apukának elárulom a jóhírt!:-))
Nem tudok elég hálás lenni Nektek az itt adott segítségetekért!!!
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 10-01 22:18
Nagyon sajnálom:(
De ne add fel!
Nekünk nagyon sokára sikerült az 1.terhességem, voltunk mindenféle vizsgálaton már. Aztán az első babánk a 7. héten elment. A másodikat a 22. héten meg kellett szülnöm, mert fejlődési rendellenessége volt. De azóta már született 2 egészséges gyermekünk, úgyhogy fel a fejjel és további minden jót+++++++++++++++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!