Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 35.3 szokott lenni a hőm,...

35.3 szokott lenni a hőm, most 37.1 volt.1 hetem van a mensesig. Lehet ez az oka? Esetleg baba? Néha kipirul az arcom.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 14:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja és ne csipogásig mérd, hanem utána is. Kb összesen 6-7 percig.
2009. ápr. 27. 15:04
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszi!:)Te mit ajánlasz,melyik biztosabb,hónalj,vagy száj?Sokan írják itt neten a hüvelyt is.
2009. ápr. 27. 15:11
 13/19 anonim ***** válasza:

Szájban, hüvelyben mindegy. De sokáig mérd. Mert néha lehűl a hőmérő és hamar csipog. Volt már olyan nekem hogy 35,8-nál csipogott aztán felment 36,4-ig.

Örülök hogy akkor végülis rendben van.

Mikor egyszer 35,3-at aztán hónaljban 36,6-ot mértél, gondolom először szájban mérted (csipogásig) aztán áttetted a hónaljba igaz? Mert akkor felmelegedhetett annyira a hőmérő hogy utána már a hónaljban rendeset mutatott.

Lehet hülyeséget írtam. Eddig csak csipogásig mérted?

2009. ápr. 27. 15:13
 14/19 A kérdező kommentje:
A 35.3-at hónaljban mértem,akkor még nem alkalmaztam a szájban mérést.Hónaljban max 36,1-et mértem.Ezt 2.napja csinálom,de ott mindig magasabbat mértem.Reggel is 36.2 volt/szájban,hónaljban már megsem nézztem/.Este pedig 37 körül van.Csipogásig mértem csak,tovább nem.Bocs,ha zavarosnak tűnök,de kicsit félek,nehogy baba legyen,most jobban örülnék a mensinek.
2009. ápr. 27. 15:23
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nyelv alá teszed a hőmérőt? :)

Ez is fontos kérdés. Én a nyelvemmel le is szorítom. Lehet hogy nem érintkezik rendesen a száddal.

Amúgy a magas hő a ciklus második felében nem mérvadó, mert mindenkinek magas. Ha nem jön meg és úgy magas, akkor lehet probléma. Valakinek mensi alatt is magas és csak mensi közepén esik le.

2009. ápr. 27. 15:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Esti mérés nem számít.
2009. ápr. 27. 15:33
 17/19 A kérdező kommentje:
Igen,leszorítom a nyelvemmel,már amikor kibírom bokákulás nélkül.Megkerestem a hagyományos lázmérőmet,most mértem hüvelyben 37.3-at.
2009. ápr. 27. 15:39
 18/19 anonim ***** válasza:

Akkor próbáld a hüvelyben mérést reggelente mindig ugyanakkor. Tuti hogy nincs baj. Próbálj azért másik hőmérőt is.

A délutáni és esti hő nem számít. Nekem peteérés előtt is fölmegy néha addig.

Ja amúgy a hüvelyben mért hő mindig nagyobb mint a szájban vagy a hónaljban.

2009. ápr. 27. 15:50
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaidat és a türelmet!
2009. ápr. 27. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!