35.3 szokott lenni a hőm, most 37.1 volt.1 hetem van a mensesig. Lehet ez az oka? Esetleg baba? Néha kipirul az arcom.
Szájban, hüvelyben mindegy. De sokáig mérd. Mert néha lehűl a hőmérő és hamar csipog. Volt már olyan nekem hogy 35,8-nál csipogott aztán felment 36,4-ig.
Örülök hogy akkor végülis rendben van.
Mikor egyszer 35,3-at aztán hónaljban 36,6-ot mértél, gondolom először szájban mérted (csipogásig) aztán áttetted a hónaljba igaz? Mert akkor felmelegedhetett annyira a hőmérő hogy utána már a hónaljban rendeset mutatott.
Lehet hülyeséget írtam. Eddig csak csipogásig mérted?
Nyelv alá teszed a hőmérőt? :)
Ez is fontos kérdés. Én a nyelvemmel le is szorítom. Lehet hogy nem érintkezik rendesen a száddal.
Amúgy a magas hő a ciklus második felében nem mérvadó, mert mindenkinek magas. Ha nem jön meg és úgy magas, akkor lehet probléma. Valakinek mensi alatt is magas és csak mensi közepén esik le.
Akkor próbáld a hüvelyben mérést reggelente mindig ugyanakkor. Tuti hogy nincs baj. Próbálj azért másik hőmérőt is.
A délutáni és esti hő nem számít. Nekem peteérés előtt is fölmegy néha addig.
Ja amúgy a hüvelyben mért hő mindig nagyobb mint a szájban vagy a hónaljban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!