Hogyan tudom a peteérésemet "előrébb hozni"?
Köszönöm szépen! Nődokinál voltam, ő írta a Norcolutot is. A jövő héten megyek HyCoSy-ra és utána ismét megnézzük a tüszőimet, de a 12. napon, így szinte biztos, hogy alig lesz eredménye.
Kipróbálom a málnalevélteát, köszönöm a tippet!
én nem avatkoznék a természetbe.Attól semmi nincs,ha nem a 14. hanem a 18. napon ovulálsz.Én a 17.-en.Na és.
Így is teherbe estem
Kedves 5. válaszadó! Köszönöm szépen a tanácsod, de sajnos nálam ez nem járható út. A Norcolutot szednem kell, mert szinte nulla a progeszteron szintem nélküle a 21. napon és volt már vetélésem emiatt. Sajnos ha a természetre bízom, nem fogom soha megtapasztalni az anyaság csodáját. Már 1 éve próbálkozunk. :-(
Örülök, hogy neked sikerült beavatkozás nélkül és gratulálok a terhességedhez. Minden jót kívánok!
Kedves kérdező Utolsó vagyok.
Nekem is hasonló gondaim voltak.A dokim ajánlotta a premenst,aminek nagyon magas a barátcserje tartalma.Ez segített a 40 napos anovulációs ciklusomból 32 napos ciklus csinálni 17-18.napon pé-sel.
UH-val követük 2 hónapig.A premens szabályozza a ciklus 2. felében a progeszteron termelést,mert mint tudod ez a felelős a terhesség megtartásáért.
nekem nagyn jók a tapasztalataim vele.Én a helyedbe megpróbálnék megszabadulni a Norcoluttól.Nem attól lesz pé-d és ovulációd.Hormonjaid hogy állnak?Mi is 1 évig vártuk a csodát,és meddőségi szakorvoshoz fordultam.a 2. hónapban sikerült.És bízni kell a végtelenségig!!!Tudom,hogy közhely,de tényleg fontos.
Sajnos elvetéltem alacsony progeszteron miatt.
Amióta szedem a premenst,azóta az UH mellett nézik a véremben a progeszteront is.Azt mondta a dokim,ha ez nem elég,akkor a ciklus 2. felében szedjek 3x1 utrogestant.De hála istennek erre nem került sor.
Nagyon szívesen segítek,ha bármi gondod van,hiszen valamelyest sorstársak vagyunk.
Niki
megint Niki :)
a luteális fázisod tényleg rövid,de erre van megoldás.Ez sárgatest elégtelenségre utal(tuti progeszteron probléma)
Tudod 2 dolog van amiért egy nő bármire képes:hogy legyen gyereke,és hogy ne legyen.
Mi az elsők vagyunk.Ne add fel.
Egyébként jó az orvosod??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!