Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudom a peteérésemet...

Hogyan tudom a peteérésemet "előrébb hozni"?

Figyelt kérdés
Mindig a ciklusom 18. napja körül van, viszont szedek Norcolutot, emiatt pedig a 28. napon menstruálok. Így ha a 10. nap környékén ágyazódna be a megtermékenyült petesejt, esélye sincs a menstruációm miatt. Mit javasoltok?
2009. ápr. 27. 11:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
esetleg egy szakembert kéne megkérdezni. minden nőnek más a szervezete ami egynél beválik a másiknál nem biztos hogy jó. ezért kell egy jó nődoki.
2009. ápr. 27. 11:37
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Én most kezdtem el a málnalevelet és még sosem volt 13. napon pém, hanem 16-19 között, és most viszont így történt. Előrébb hozta.
2009. ápr. 27. 11:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez engem is érdekel, biztatásként csak azt tudom mondani, hogy egy ismerősöm a nemvárt előtt 1 nappal esett teherbe, végig - volt az ovu tesztje és az utolsó napon volt +, akkor voltak együtt és azt mondta, tuti akkor esett teherbe. Nekem is általában 18. napon van tüszőrepedésem, de valami miatt ez kitolódott, ma vagyok a 22. napon és még mindig megvan, lassan meg fog jönni, hát reménykedek, mást nem tudok csinálni, mert nem lesz elég idő a beágyazódásra. (ja és cickafark teát ittam a hónapban, ami elvileg előre hozza a peteérést, hát nálam jól kitolta)
2009. ápr. 27. 11:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Igen, a málnalevél tea tényleg segít. Nekem is mindig a 18-20. napokon pém, de amikor ittam a teát, előrébb hozta a 15-16-ra. Sikerült is a baba a 2. ilyen hónapban, most 16 hetes vagyok. Bioboltokban tudsz venni, esetleg patikában is. Én reggel és este ittam egy-egy jó nagy bögrével. Rá van írva hogyan kell elkészíteni, csak arra figyelj, hogy fém szűrőt ne használj! Sok sikert!
2009. ápr. 27. 11:44
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Nődokinál voltam, ő írta a Norcolutot is. A jövő héten megyek HyCoSy-ra és utána ismét megnézzük a tüszőimet, de a 12. napon, így szinte biztos, hogy alig lesz eredménye.

Kipróbálom a málnalevélteát, köszönöm a tippet!

2009. ápr. 27. 11:44
 6/9 Grófházy ***** válasza:

én nem avatkoznék a természetbe.Attól semmi nincs,ha nem a 14. hanem a 18. napon ovulálsz.Én a 17.-en.Na és.

Így is teherbe estem

2009. ápr. 27. 19:17
 7/9 A kérdező kommentje:

Kedves 5. válaszadó! Köszönöm szépen a tanácsod, de sajnos nálam ez nem járható út. A Norcolutot szednem kell, mert szinte nulla a progeszteron szintem nélküle a 21. napon és volt már vetélésem emiatt. Sajnos ha a természetre bízom, nem fogom soha megtapasztalni az anyaság csodáját. Már 1 éve próbálkozunk. :-(

Örülök, hogy neked sikerült beavatkozás nélkül és gratulálok a terhességedhez. Minden jót kívánok!

2009. ápr. 27. 19:44
 8/9 Grófházy ***** válasza:

Kedves kérdező Utolsó vagyok.

Nekem is hasonló gondaim voltak.A dokim ajánlotta a premenst,aminek nagyon magas a barátcserje tartalma.Ez segített a 40 napos anovulációs ciklusomból 32 napos ciklus csinálni 17-18.napon pé-sel.

UH-val követük 2 hónapig.A premens szabályozza a ciklus 2. felében a progeszteron termelést,mert mint tudod ez a felelős a terhesség megtartásáért.

nekem nagyn jók a tapasztalataim vele.Én a helyedbe megpróbálnék megszabadulni a Norcoluttól.Nem attól lesz pé-d és ovulációd.Hormonjaid hogy állnak?Mi is 1 évig vártuk a csodát,és meddőségi szakorvoshoz fordultam.a 2. hónapban sikerült.És bízni kell a végtelenségig!!!Tudom,hogy közhely,de tényleg fontos.

Sajnos elvetéltem alacsony progeszteron miatt.

Amióta szedem a premenst,azóta az UH mellett nézik a véremben a progeszteront is.Azt mondta a dokim,ha ez nem elég,akkor a ciklus 2. felében szedjek 3x1 utrogestant.De hála istennek erre nem került sor.

Nagyon szívesen segítek,ha bármi gondod van,hiszen valamelyest sorstársak vagyunk.

Niki

2009. ápr. 27. 21:13
 9/9 Grófházy ***** válasza:

megint Niki :)

a luteális fázisod tényleg rövid,de erre van megoldás.Ez sárgatest elégtelenségre utal(tuti progeszteron probléma)

Tudod 2 dolog van amiért egy nő bármire képes:hogy legyen gyereke,és hogy ne legyen.

Mi az elsők vagyunk.Ne add fel.

Egyébként jó az orvosod??

2009. ápr. 27. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!