Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A megrepedt tüsző, vagy...

A megrepedt tüsző, vagy sárgatest akkor már, hány napig látható Uh-on? Egészen a menstruációig? Vagy meddig?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 26. 22:30
 1/4 A kérdező kommentje:
Senki nem tudja a választ?
2009. ápr. 26. 22:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia:)

én azt követően rá a 6 napon voltam dokinál,de ő akkor már nem látott semmit,vagyis valamire azt mondta hogy talán az lehetett az de szerinte nem volt peteérésem,de az sem biztos.De a hőm meg ment utána felfele így azt olvastam itt hogy akkor lennie kellett peteérésnek,tehát szerintem volt,de ő azt már nem látta:(

remélem tudtam valamit segíteni :(

neked sem látott semmit?Az biztos hogy az állítólagos peteérési idöszakomra én nagyon pattanásos lettem ,de ha most megjön megyek vérvételre!

2009. ápr. 27. 06:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Ma voltam uh-on még meg van a tüszöm kb. 20mm, 8mm az endometrium, de én már a 22. napon vagyok, lassan meg fog jönni. Azért kérdeztem, hogy meddig látható a megrepedt tüsző, hogy mikor menjek legközelebb uh-ra? Hogy meddig érek rá? Ezek szerint azért jó 2-3 naponta menni. Mert kiváncsi vagyok, hogy mi lesz megreped-e, vagy felszívódik?

Ma leesett a hőm, szerintem holnap lesz a nagy nap, kiváncsi vagyok az esti ovu tesztemre.

2009. ápr. 27. 11:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi a választ, ha most sem fog összejönni én is megyek vérvételre!
2009. ápr. 27. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!