1/18 anonim válasza:
Még nem! De miből gondoltad,hogy megvolt?
2/18 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy most volt/van, mert ma megemelkedett a hőd. Két vagy három nap múlva lehet biztosra megmondani, hogy megtörténté-e.
Ma mindenképp akcióznék! Minél előbb!
3/18 anonim válasza:
Bocs, most látom, hogy írtál a mai napra is egy együttlétet. Ezek szerint reggel sikerült a mérés után? Ha igen, akkor az nagyon jó!
második
4/18 A kérdező kommentje:
Igen voltunk együtt ma reggel.Abból gondolom, hogy megvolt az ovuláció Szerintem tegnap, mert az ovulációs tesz is vasárnap volt egyértelműen pozitív hétfő már negatív [link] és úgy tudom, hogy az első negatív napon van az ovuláció.Illetve tegnap nagyon erős felfázás érzésem volt és szurkált ma meg már semmi.Egyébként holnap megyek uh-ra úgyhogy remélhetőleg mindenképpen kiderül, hogy volt e tüszőrepedés.
2011. szept. 27. 16:08
6/18 anonim válasza:
Ez eddig nagyon jól néz ki! A hőmérsékleti szabályok szerint holnap vagy holnaputánra lehet biztosra mondani, hogy megvolt ott és akkor az ovud. (Erre azért jó esély van, de kell a papírforma!)
7/18 A kérdező kommentje:
4-re megyek dokihoz majd este írok , mit mondott:-)
2011. szept. 28. 14:31
8/18 A kérdező kommentje:
Votam uh-n sajnos nem volt tüszőrepedésem.:8Pedig a hő is és az lh teszt is azt mutatta:( Úgy is éreztem.Látott egy 15 mm-es tüszőt és egy 11mm-eset...:(Szóval valószínűleg itt lesz a gond, hogy nincs rendes tüszőrepedésem.:(Valószínűleg ezért nem jön másfél éve a baba:(Jövőhónapban megint megnéz után gyógyszert ír fel.Olyan rossz csak mennek a hónapok:(
2011. szept. 28. 19:12
9/18 anonim válasza:
Sajnálom!
Megtennéd, hogy még holnap és holnapután is felteszed a görbét?
10/18 A kérdező kommentje:
Persze bár elment a kedvem a hőmérőzéstől...:( De azért még mérem.... [link] Csak azt nem értem akkor miért volt full pozitív az lh tesztem:(
2011. szept. 29. 06:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!