Az mennyire normális, ha valakinek, akinek soha nem
késett, most majdnem egy hetet késik?
Figyelt kérdés
Soha nem szedtem tabit, nem volt semmi bajom. Mitől lehet ez? Dolgozunk a projekten egy-két hónapja, de nem hinném, hogy már belebetegedtem volna, és attól csúszik...
2008. márc. 12. 18:37
1/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy terhes vagy? A mensid sok okból késhet, akár a stressz miatt is.Csinálj egy tesztet, és menj el egy dokihoz, ha még mindíg késik.
2008. márc. 12. 18:41
2/6 A kérdező kommentje:
Bocs, rossz volt a kérdés. Szóval megjött ennyi idő csúszás után...
2008. márc. 12. 18:45
3/6 anonim válasza:
De gondolj arra, hogy új hónap új esély!!!
Kitartás!!! És léz és lábtörést!!
2008. márc. 12. 18:59
4/6 anonim válasza:
Szia!Én ugyanezt élem át amit te!!Nov. óta próbálkozunk és a 28 napos (órára pontos!!)ciklusomból azóta 38 napos lett!De egyszerre nov.-től, mintha mindenem megváltozott volna.:-((Voltam dokinál azt mondta semmi bajom, próbálkozunk, májusig kaptam időt, utána jönnek a komolyabb vizsgálatok.Ja, és nekem van egy 7 éves lányom, aki az első hónapban "összejött".Sok sikert és kitartást, szorítok, hogy mielőbb teljesüljön a vágyad!!! :-)))
2008. márc. 12. 19:43
5/6 A kérdező kommentje:
Hálás köszi! Hát ez van, nem is értem, komolyan, mi történik velem mostanában. Remélem, azért tényleg sikerül nemsokára...
2008. márc. 12. 20:01
6/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem addig semmi bajom nem volt, míg elnem határoztuk, h elkezdünk dolgozni a baba projekten. Mindig pontosan megjött 8pergre pontosan) Azóta van, h jön, van, hogy nem. :( Most arra jutottunk, hogy nem foglalkozunk a baba kérdéssel. Törődünk kicsitmagunkkal és egymással. Pihenés, kirándulás, tanulás, munka hobby, lakás, esetleg majd eljegyzés. Van mi lekössön. Rájöttem, h nem feltétlenül jó, ha tudatosan tervezi az ember a babát. :( Tegnap azt mondta a doki, h teljesen rendben vagyok, így nem aggódom. ha akar úgy is jön. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.