Felek, nem lesz semmi baj ugye?
Figyelt kérdés
4 honap probalkozas utan vegre osszejott a baba,tegnap delutan eros pozitivat teszteltem,majd a reggeli teszt is pozitiv lett!viszont nagyon felek mivel a ferjemnek. Varicocelenje van amit nem mutetett meg.enek ellenere egezseges lehet a pici?ja es meg en egy erosebb testalakatu vagyok,ez mennyire befolyasolja a baba egezseget?2011. szept. 26. 18:15
1/10 anonim válasza:
Gratulálok a babához!
Mennyi ideje késik?
A férjed problémájáról nem tudok nyilatkozni, de nem gond, ha erösebb testalkatu vagy, csak a terhesség alatt vigyázz, hogy ne szedj fel tul sok kgot!
Boldog babavárást!
2/10 anonim válasza:
A férjed problémája miatt semmi baja nem lesz a babának!
Ez csak jó,hogy sikerült hisz akár terméketlenség is fennállhat a betegség hátterében!
Gratulálok!!!
Vigyázz magadra!
3/10 anonim válasza:
Gratula a babához :)! Az kicsit erősebb testalkat nem gond :)! Milyen betegség az a férjednél?
4/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!ferjemnek hereviszer tagulata van amit az eggyik valszolo is irt h meddoseget okoh!hal istennek nalunk nem!masfel hete kesett!ma mmegyunk nodokihoz es remelem akkor mar lathatjuk ultrahangon is:-)
2011. szept. 27. 13:51
5/10 anonim válasza:
Írd meg mi volt a dokinál!!!! :))
grat!
6/10 anonim válasza:
Szia!21:33-as vok! Az én férjemnek is volt hereviszér tágulata meg is műtötték! De még kb 19-20 éves volt! Képzeld! 2008-ba mikor terhes lettem a kislányommal aki már 2 éves :)! Szóval akkor újra előjött neki ez a baj és nagyon fájt is neki! Sőt elment sperma vizsgálatra ahol kiderült h valami baktérium van a spermájában! És én pont ekkor estem teherbe! Első kérdésem az volt persze h ez baj-e? Azt mondta a doki h nem :) mert akkor nem lettem volna terhes!Így nyugodjak meg!Nem is lett semmi :)! Nálatok is minden ok lesz :)!
7/10 A kérdező kommentje:
Jajj utolso!grat a babócához!igen az én férjemnek is nagyon fáj de inkább szenved...Apukája 6 éve halt meg az orvosok hibájából...azóta nem szeret kórházba járni!Hnap délután megyek nődokihoz mert arra tudott elfogadni!és majd megirom mi volt!Azóta nincs baja a férjednek?
2011. szept. 28. 10:27
8/10 anonim válasza:
Szia! Utsó vok! Nincs baja a férjemnek! Már nincs!! :)Remélem nálatok is így lesz! Ha fájt neki legutóbb cataflant szedett kúraként és nagyon jó volt.Azóta se semmi!! Írj majd mit mondott a nődoki? :)
9/10 A kérdező kommentje:
sziasztok!minden rendben van!méhen belüli!5hetes terhes vagyok!!:))))))
2011. szept. 30. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!