5 nappal a nemvárt előtt már kimutathatja a teszt? Én akkor teszteltem, nagyon halványan szerintem ott volt a 2. csík is.
Figyelt kérdés
A teszteken alapból látszanak a csíkok és miután tesztelsz azok rózsaszínné válnak? Vagy egyáltalán nem látni semmit? Csak a fehér mezőt? Mert én a T mezőben láttam szürkés csíkot. De már arra gondoltam, h az mindenképp rajt kell, hogy legyen. Vagy már nem merem magam beleélni a dologba és a saját szememnek sem hiszek. Hányingerem is van ritkán, meg a melleimben érzem a mirigyeket, de nem feszül a mellem, mint korábban a nem várt előtti napokban. Lehetek terhes?2009. ápr. 26. 18:12
1/4 A kérdező kommentje:
Senki sem akar nekem segíteni? :(
2009. ápr. 26. 18:53
2/4 anonim 

válasza:

Szia!
Alapból a T mezőnek üresnek kell lennie ha nem vagy babás.Ha van ott halvány csíkocska, az sejtet vmit.Nem lehet,hogy előbb volt ovulációd mint gondolod és azért mutatja már ki?Görbéd nincs véletlenül?
3/4 A kérdező kommentje:
Sajna nincs! A következő ciklustól akarom elkezdeni a hőmérőzést. Eddíg nem is gondoltam rá, meg csak 5-6 hónapja próbálkozunk, meg kicsit utána érdeklődtem hogy érdemes.
2009. ápr. 26. 19:09
4/4 anonim 

válasza:

Akkor lehet,h nem lesz szükség hőmérőzni a következő ciklusban:-DSzerintem holnap reggel próbálj egy újabb tesztet, lehet már erősebb lesz!Amúgy milyen teszttet csináltál, milyen érzékenységű?Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!