Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 nappal a nemvárt előtt már...

5 nappal a nemvárt előtt már kimutathatja a teszt? Én akkor teszteltem, nagyon halványan szerintem ott volt a 2. csík is.

Figyelt kérdés
A teszteken alapból látszanak a csíkok és miután tesztelsz azok rózsaszínné válnak? Vagy egyáltalán nem látni semmit? Csak a fehér mezőt? Mert én a T mezőben láttam szürkés csíkot. De már arra gondoltam, h az mindenképp rajt kell, hogy legyen. Vagy már nem merem magam beleélni a dologba és a saját szememnek sem hiszek. Hányingerem is van ritkán, meg a melleimben érzem a mirigyeket, de nem feszül a mellem, mint korábban a nem várt előtti napokban. Lehetek terhes?
2009. ápr. 26. 18:12
 1/4 A kérdező kommentje:
Senki sem akar nekem segíteni? :(
2009. ápr. 26. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Alapból a T mezőnek üresnek kell lennie ha nem vagy babás.Ha van ott halvány csíkocska, az sejtet vmit.Nem lehet,hogy előbb volt ovulációd mint gondolod és azért mutatja már ki?Görbéd nincs véletlenül?

2009. ápr. 26. 19:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajna nincs! A következő ciklustól akarom elkezdeni a hőmérőzést. Eddíg nem is gondoltam rá, meg csak 5-6 hónapja próbálkozunk, meg kicsit utána érdeklődtem hogy érdemes.
2009. ápr. 26. 19:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor lehet,h nem lesz szükség hőmérőzni a következő ciklusban:-DSzerintem holnap reggel próbálj egy újabb tesztet, lehet már erősebb lesz!Amúgy milyen teszttet csináltál, milyen érzékenységű?Szorítok!
2009. ápr. 27. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!