A fogamzásgátló abbahagyása után mikor estetek teherbe?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 26. 17:35
1/10 anonim válasza:
Az abbahagyást követő hónapban azonnal : )))
2009. ápr. 26. 17:43
2/10 anonim válasza:
Én rá 4 évre lettem terhes!!
Nem védekeztünk semmivel se gumival se semmivel és csak 4 év mulva lettem terhes!
De cseppet sem bánom hogy csak most lett baby!!
3 hónap kell a teljes tisztuláshoz!!
Ha terhes lennél nagyon oda kell figyelned és a dokinak mondani kell hogy 1 hónapja hagytad abba a tablettát,mert baja lehet a babának!!
Általában aki tabletta szedés mellett esik teherbe azt szokták ajánlani hogy nem szabad a babát megtartani mert nagy az esélye hogy valami baja lehet a hormonkészítménytől!!
Ezt csak elmondtam ha nem baj!!
Üdv
2009. ápr. 26. 17:51
3/10 anonim válasza:
Remélem nem ijesztett meg nagyon a 2. hozzászóló. Nálunk a családban több nő a tabi abbahagyása után 1 hónappal terhes lett. Nem lett semmi baja a babáknak! Ugyanazokra a vizsgálatokra jártak, mint mások, semmivel sem többre! A mostani gyógyszerek már nem olyan károsak, mint 20 évvel ezelőtt. Ne aggódj! Azért a 3 hónapot mi is megvártuk, de mi még akkor nem is szerettünk volna babát. Csak azt is szokták ajánlani az orvosok, hogy 5 év szedés után szüneteltessük. Na én emiatt hagytam abba, és mikor elmondtam a dokinak, azt mondta nem kellett volna, mert annyira modernek már ezek a bogyók! Ne aggódj! És minden jót kívánok!:)
2009. ápr. 26. 18:03
4/10 anonim válasza:
Én a tabletta abbahagyása után a 2. hónapban lettem terhes, az orvos még mondta is, hogy ne várjunk, húzzunk bele, mert talán az első néhány hónapban még esélyesebb is a baba! 8 hetes vagyok, eddig minden rendben! Sok sikert!
2009. ápr. 26. 18:06
5/10 anonim válasza:
Első vagyok. A harmadik hozzászólónak teljesen igaza van. Az orvos nekem is azt mondta mert ugyan ezekkel az aggodalmakkal mentem mint aniket a 2. hozzászóló írt, de az orvos megnyugtatott, mivel a mai fog. gátlók nem olyanok mint a régiek így ha a gyógyszer után azonnal teherbe esőknek nem kell semitől félniük. Sokan azért is szedik, hogy pár hó után abbahagyva nagyobb eséllyel induljanak a babaprojrktnek.
2009. ápr. 26. 18:58
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Januárban hagytam abba, akkor azt mondta a doki, hogy nem kell várni, mert ezek a gyógyszerek már nem károsak. A menszim egy kicsit ugrált ide-oda talán most kezd rendszeres lenni, szerdára nem várom, remélem most sikerülni fog.
2009. ápr. 26. 19:00
7/10 anonim válasza:
Nem volt szándékomban megijeszteni ,bocsika érte ha igy érezted!!
Egyébként igy már mindjárt más hogy januárban hagytad abba ezt nem irtad le!!
akkor hajrá baba projekt!!!!! üdv a 2.voltam
2009. ápr. 26. 19:12
8/10 anonim válasza:
Az 5. hónapban gyógyszeres segítséggel, mert nem állt vissza fog.gátló gyógyszer után a peteérésem, s a méhnyálkahártya vastagságom.
2009. ápr. 26. 20:09
9/10 anonim válasza:
A 12. hónapban,. Addig csak egyszer volt peteérésem.
2009. ápr. 27. 13:44
10/10 anonim válasza:
Sziasztok!Én tri-regolt szedek,és ebben a hónapban már 4-5 szemet beszedtem.Mi lenne akkor ha most abba hagynám és hamarosan teherbe esnék?Baja lenne a picinek?Légyszi írjatok.Köszi:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!