Tegnap kellett volna megjönni, de nem jött. A teszt mégis negatív volt tegnap reggel. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Nekem mindig pontosan szokott megjönni, de most késik. Semmi megszokott jelét nem érzem, hogy meg akarna jönni. Viszont egyéb "tüneteket" érzek. ( szédülök, picit émelygek, nem jó a gyomrom, sűrűn járok pisilni, fájnak a melleim, néha görcsölget a hasam, állandóan aludnék, olyan fura íze van a számnak, nagyon érzékeny vagyok, elég sok pattanás jött ki az arcomon) Tegnap reggel csináltam tesztet, ami negatív lett.
Reménykedjek még, hogy baba van a dologban? Vagy ne? (amúgy totál azt érzem, hogy terhes vagyok)
2011. szept. 25. 12:23
11/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok
Sajnos nem kellett reggel tesztelnem, mert az éjjel megjött. :(
Köszönöm a drukkokat és a bátorító szavakat. :)
2011. szept. 26. 17:56
12/12 anonim válasza:
Sajnálom!De majd legközelebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!