Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnénk, tanácsolták...

Babát szeretnénk, tanácsolták a cickafarkfü és a palástfű teát. Mikor és melyikkel kezdtétek és mennyit ittatok naponta?

Figyelt kérdés
Már több mint 1 éve probálkozunk,eddig az elevitet szedtem,most váltottam a femibion-ra.Ez volt a 2.ik clostis hónapom,de mensizek.3.ik adag clostit nem kaptam,szerdán kell mennem UH-ra és kiderül a folyt.Lehet tüszőrepesztő inekció vagy valami más.
2009. ápr. 26. 10:14
 1/2 Grófházy ***** válasza:

nekem a teák nem jöttek be.

Én orvosom tanácsára barátcserjét szedtem.Szépen rendbehozta a ciklusom a 1hónap után,és végre lett tőle peteérésem :):):)

Niki

2009. ápr. 26. 10:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Mi 1 évig próbálkoztunk, hogy a kistesót összehozzuk. Interneten kutakodtam és megtaláltam az ún. "fogamzás teakeverék", ha ezt beírod keresőbe szerintem megtalálod, de leírom neked: citromfű, kamilla, körömvirág, ki lehet egészíteni ánizzsal, orbáncfűvel (én ánizzsal használtam) a ciklus első felében cickafarkfüvet, a második felében palástfüvet kell keverni ezekhez a gyógynövényekhez ugyanolyan arányban. Reggel 2-3 teáskanálnyit 3 dl vízzel leforrázni, 8-10 percig állni, majd kortyonként fogyasztani. Én nem tettem bele ízesítőt, mert befolyásolják a gyógynövények hatását. Ezt egy hónapig ittam, a következő mensim már nem jött meg!:) Nem veszítesz vele, ha kipróbálod!Szorítok!
2009. ápr. 26. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!