Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elkezdhetem a closti szedését?

Elkezdhetem a closti szedését?

Figyelt kérdés
A doki azt mondta, hogy a 3. napon kell elkezdenem. 54-55 napos volt a ciklusom asszem és nem igazán tudom hogy mit számoljak első napnak. Egyik reggel elkezdtem kicsit vérezni és egész nap semmi, csak néha egy kicsi folt. 1 nap volt amikor "egész nap", de sokkal kevesebb mint máskor, ma megint semmi. Ilyennel még soha nem találkoztam.
2009. ápr. 26. 09:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Világ életemben nem találkoztam ezzel a "tünettel", de most én is így jártam.

Ösztrogén túltermelés, tüsző nem reped meg, viszont nálam cisztát is találtak bal p.fészekben. Köszönhető a rosszul működő hormonjaimnak. S ráadásul ez a meg akar jönni/nem akar jönni vérezgetés sem volt menstruáció, pedig 29 napra volt, hanem áttöréses vérzés.

Az orvosom úgy látta jónak, hogy először azonnal Norcolut, amivel megpróbáljuk rendesen meghozni a rendes menstruációt, majd ezalatt számoljam annak napját, amikor a Clostit szedhetem.

2009. ápr. 26. 09:15
 2/2 Grófházy ***** válasza:

én inkább felhívnám az orvost.

Nem biztos,hogy mi tudunk ebben helytálló választ adni.

N

2009. ápr. 26. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!