Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miként reagáltok arra, amikor...

Miként reagáltok arra, amikor türelemre intenek?

Figyelt kérdés

Kicsit sok már, hogy 34 évesen, 1 gyermekkel, x hónap próbálkozás után nem fordulhatok orvoshoz, hogy babát tervezünk és valamiért nem sikerül.

Nem azt kértem, hogy holnapra legyek terhes!

2009. ápr. 26. 07:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

34 vagyok én is egy 10 éves gyerekkel.8 hónapja nem sikerül a baba,de engem nem érdekelt h nincs még egy éve a sikertelenségnek,én elkezdtem a kivizsgálást egy kegyes hazugsággal,hogy már 2 éve nem sikerül.

Amikor türelemre intenek,akkor minden erőmmel azon vagyok. Mindig jön valami ötletem,hogy és a remény h jövő hó.ban majd csak sikerül.

Bp-i

2009. ápr. 26. 08:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Értem én az intés lényegét, csak már nem tudom érthetővé tenni a szándékomat. Kegyes hazugság? Hát igen. Lehet, hogy ez az egy megoldás.
2009. ápr. 26. 08:47
 3/10 anonim ***** válasza:
66%

Bp-i vagyok.

A meddőségi kivizsgálásaink folyamatban vannak,de remélem h nem járunk a végére és terhes maradok közben.

Most megint remélem h ebben a hónapban talán sikerült,de még semmi jelét nem érzem.Még csak a 22.ciklusnap vagyok.

Az Lh tesztem szépen félidőben kimutatta a pé.-t

A hőmérőzés is mutatta,de abba beleuntam és most nem is érdekel,h mennyi a hőm.

Ha huszonéves lennék ,akkor várnék akár 2-3 évet is türelmesen,de 34 évesen,már szerintem és az olvasottak szerint is ciklusonként csökken az esély.

Te hogy állsz ezekkel?

2009. ápr. 26. 09:17
 4/10 A kérdező kommentje:

Kb. 9 éve, amikor a kisfiamat szültem, akkor úgy gondoltam, hogy 30 fölött már nem igazán szeretnék. De azóta elváltam. S most talán utolsó esélyként a jelenlegi férjemmel egy közös gyermek tervezésén volnánk.

De hát azért nem gondoltam, hogy idővel ennyi stressz és eltelt év után tényleg egyre kockázatosabb. A válás környékétől nincs rendben a menzeszem, bár időre van, azóta eltelt 4 év. Most kűzdünk. Már cisztám is van, de még mi jöhet...

Gyógyszeres támogatással próbáljuk meg a teherbeesést és megtartást. Szép kilátások!

Sajnos akkor igazam volt!!!

2009. ápr. 26. 09:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kitartást kívánok!

Ugyanaz a vágyam nekem is ,második férjemtől még egy gyerek.

Elvileg egészséges vagyok,csakhát nem biztos h még eléggé termékeny is.

2009. ápr. 26. 10:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Apukát "ellenőrizték" ? :))

2009. ápr. 26. 10:33
 7/10 A kérdező kommentje:

Igen.

A hormonjaimmal van gond!

2009. ápr. 26. 10:35
 8/10 Grófházy ***** válasza:
100%

én sem vártam meg az 1 év sikertelenséget.

Fél év után elmenetem,és én is a "kegyes hazugságot" alkalmaztam.

elküldött vérvételre,kaptam bogyót és 2 hónap múlva babás lettem.

Igaz az a mondás,hogy egy nő életében 2 dolog van,amiért bármire képes:hogy legyen gyereke,és hogy ne legyen

2009. ápr. 26. 10:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Engem 39 évesen intett az orvos türelemre.:(

2 éve próbálkozunk a második párommal a közös babán, engem nem vizsgáltak ki mondván a párommal van baj. Túl vagy egy herevisszér műtéten, de ennek sem lett eredménye. Végül megelégeltem a sok várakozást, elmentünk egy meddőségi központba ahol rögtön el is kezdődnek a kivizsgálások, itt már nem kell tovább várakoznunk.Az orvos rögtön megértette, hogy nem húzhatjuk tovább az időt!

Kitartás lányok, hozzám képest még fiatalok vagytok!:)

2009. ápr. 26. 11:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Én nem értem, macerás az orvosnak végigcsinálni a projektet asszisztencia szempontjából? Felelősség? Vagy ennyire titok, hogy ha az idő nem használ, gyógyszerrel rendbe lehet hozni bajokat, a terhességet elősegíteni, hiszen nem árt...
2009. ápr. 26. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!