Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi az oka a hasam görcsölésének?

Mi az oka a hasam görcsölésének?

Figyelt kérdés
Szerintetek mitől görcsölget a hasamalja mostmár lassan egy hete? Másodikára nem várom de ilyet én még nem éreztem! Sosem szokott a hasam fájni mielőtt megjön a bajom! A hőm fent van 37,1 a ciklusom 29 napos, a melleim fájnak meg általában este kicsit hányingerem van! Mitől lehet szerintetek?
2009. ápr. 25. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Görcsöl(get)és lehet terhességtől, viszont az inkább akkor jellemző, amikor már időben meg kellene jönni.

Nekem volt egy hónapom, amikor kb. ilyen időben görcsölészett a hasam, enyhe poz. teszteim is lettek, ugyanakkor a szervezetem nem volt felkészülve, erősebb görcsölés mellett megjött.

2009. ápr. 25. 22:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt most hogyan értelmezzem? A terhességed elején menstruáltál vagy korai vetélés lett a vége? Mi már honapok óta próbálkozunk mert sajna volt missed ab tavaj 11 hetesen! Azóta pedig semmi! Jo lenne ha most összejött volna!
2009. ápr. 25. 22:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Az a bizonyos sikertelen hónap kb. a fogamzásgátló abbahagyása utáni 2. hónap volt... A hormonjaim nem lehettek rendben, viszont lehetett megtermékenyülés stb. a tünetek alapján. Amikor rendesen meg kellett jönnie, meg is jött, s akkor azt hittem, hogy elvetélek erős vérzés mellett, hiszen előtte 2 nappal halvány poz. lett a teszt. Erre szokták mondani, hogy kémiai terhesség, viszont megtanultam azt, hogy ilyen nincs az orvostudományban, szépen elmagyarázták. Úgyhogy finoman fogalmaztam...

A vérzésem egyébként rendes volt, elképzelhető, hogy felszívódott a kialakulóban levő terhesség. Sajnos. Nem mindig végződik "katasztrófával".

Ezek szerint.

2009. ápr. 25. 22:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes hogy az ember bizakodik hogy sikerül van pozitiv tesztje is aztán meg majdnem hogy a doki hülyének nézi mikor elmegy hozzá az ember lánya! Nem? Akkor mit csináljak szted várjak? Te mikor teszteltél?
2009. ápr. 25. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 2 nappal a megjött előtt teszteltem, ebben a hónapban 32 napos volt a ciklusom. De. A teszt csak halvány volt!, viszont 2x is. Az orvos is rábólintott. Egyébként pedig nem tudott mit mondani!

Ja és amikor tényleg terhes lettem rá 2 hónapra (3 biztos pozitív teszttel), kifogtam egy olyan orvost, aki azt mondta, hogy másnap menjek uh-ra, mert nem lehet, hogy nem is estem teherbe.

Másnap a szonográfus elkezdett velem majdnem kiabálni, hogy minek megyek még olyan korán, még úgysem látszik semmi. Ezt a káoszt!

Ha állandó a ciklusod, akkor megjövés előtt 2 nappal már pozitívnak kell lennie!

2009. ápr. 25. 23:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Tehát ha 2.-ára nem várom, akkor 30.-ám tesztelhetek? Rendi vagy, hogy igy megosztod velem mit mikor érdemes! Köszönöm! A görcsölés különben nem tart sokáig, pár perc, de inkább akkor mikor lefekszem este és ha hanyatt fekszem! Remélem sikerült teherbe esnem mert ha nem akkor mennem kell átjárhatóságira! Attol félek!
2009. ápr. 25. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!