Vajon terhesség vagy mensi tünetei?
Figyelt kérdés
már nem tom mikora kéne megjöni olyan ösze visza van a menszesze van hogy 29 nap van hogy csak 24 napra jönmeg most agusztus 29 én voltmeg és ezeken a napokon voltunk együt védekezés nékül 09-07 09-10 09-12 menyi az eséje hogy terhes vagyok mikor tesztejek a melleim fájnak szinte görögdinyék hányinger fémesiz tegnap teszteltem negativ?2011. szept. 22. 10:37
1/3 anonim válasza:
rendszertelen ciklusoknál nehéz megmondani mikor van peteérésed.Ha 27-30naposak átlagban akkor lehettek jók ezek a dátumok baba szempontjából.Tesztelni nem tudom mikor teszteljél,mert kimaradt menzi után már általában mutatja,de nálad nehéz megmondani mikorra kellene megjönnie.A tüneteid alapján lehetsz terhes,de lehet legegyszerűbb ha jövő héten elmész orvoshoz.
2/3 A kérdező kommentje:
hát eméletileg 25 asziszem de már énis bezavarotam 28 napra számolom akor 25-26
2011. szept. 22. 10:44
3/3 anonim válasza:
Isten látja lelkem nem akarlak bántani, de rémes a helyesírásod :(
Na de hogy válaszoljak, nézd meg hány nap volt a leghosszabb ciklusod és ahhoz mérten várd a mostani mensidet. Utána való reggel tesztelj! Ahogy számolom az neked szeptember 27. vagyis 28-án tesztelj, ha addig nem jön meg! Kalkulátor szerint pont jókor voltatok együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!