Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a mehszaj puha es egy...

Ha a mehszaj puha es egy kicsit nehezen elerhetö, Akkor mi van?

Figyelt kérdés
Azt meg hozza teszem ez nem tartozik a hobbiaim köze! Csak mostanaban annyit olvasni ilyesmit,meg neztem magam en is.
2009. ápr. 25. 11:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem magadnak mindig is nehezen lesz elérhető. Én is néztem magamnak, mert ugye az ember mindent kipróbál, amit csak tehet a baba érdekében, De ez sztem felesleges dolog, mert a ciklus elejétől kell figyelni folyamatosan, h megismerd a szervezetedet. Am peteéréskor puha, könnyen elérhető, és kissé nyitott a méhszáj, talán a párod nézze meg. De az enyémnek még akkora ujja sincs mint az enyémnek:) azért sem jött be:)
2009. ápr. 25. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!