Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha kicsi a hőingadozás, attól...

Grófházy kérdése:

Ha kicsi a hőingadozás, attól lehet még tüszőrepedésem?

Figyelt kérdés

LH teszt csak a peteérést mutatja,a tüszőrepedést nem.

De mi van akkor,ha az ovu teszt + (ez ugye peteérésre utal),de a hőm viszont csak 2 tizedet emelkedett???

Ettől bekövetkezhetett az ovuláció?

2009. ápr. 25. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ugy tudom, h legalább 4 tizedet kell emelkednie, és fennt kell maradni a hőnek, akkor van tüszőrepedés is.
2009. ápr. 25. 11:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Hát ha ezt megnézed ezen nincs csak 2 tizedes emelkedés, majd 1 visszaesés aztán megint 2 emelkedés.

12+2 hetes km

2009. ápr. 25. 13:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Szia. Nekem is az elején fokozatosan emelkedett a hőm. A lényeg hogy emelkedjen és fent is maradjon! Nem igaz hogy először le kell esnie aztán hirtelen sokat kell felugrania. A hőleesést nem biztos hogy tudod mérni mert mondjuk még alszol, aztán a lényeg hogy emelkedjen, mindegy milyen gyorsan.

Drukkolok!

16 hetes kismama

2009. ápr. 25. 13:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem max. 36,7-re ment fel (35,5 volt a legalacsonyabb)és akkor már örültem. Nyugi, teljesen egyénfüggő.

Az Lh teszt a tüszőrepedést nem mutatja, csak azt h azok a hormonok amik megrepesztik megfelelő szinten vannak-e, de az még nem jelenti h meg is reped, mert lehet h pici. Peteérés előtt nézesd meg uh-on dokival, h mekkora a domináns tüsződ (20 mm már jó)

Üdv.: 20 hetes km.

2009. ápr. 25. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!