Ápr.13án voltunk együtt a párommal, kiszakadt a gumi,4 napja kellett volna megjönnie, de pozitívat teszteltem ma. Lehetséges h 12 napos terhességet kimutat a teszt?
Mindenképpen menj el nőgyógyászhoz, hogy UH-n megnézze valóban baba van-e. Lehet hogy csak a gyógyszerek zavartak be.
Teljesen átérzem a helyzeted, én tavaly lettem terhes, úgy hogy pharmatex kúpot használtunk. Van már egy 6 éves lányom, és egy kisfiam aki akkor volt 11 hónapos. Nem tartottuk meg a babát, sajnos anyagilag, és semmilyen téren nem birunk bevállalni még egy gyereket.
Remélem nálad minden úgy alakul majd, ahogy neked a legjobb.
Minden jót.
Huh,hát ez tényleg furi,mert ilyen korai terhességet ki se mutat még! Hiszen a beágyazódás után 14nappal lehet az első pozítív tesztet látni!
SZERINTEM NEM VAGY AZ! de akkor miért lett pozitív?? érdekes!
és erős 2.csík lett,vagy halvány?
Szia! Elöször is nyugodj meg! Nem biztos, hogy terhes vagy! Sokkal inkább valószínü, hogy még nem távozott el az összes terhesség alatt felgyült hormon a szervezetedböl. Az is lehet, hogy még nem állt be a mensid.
De azért feltétlenül kérj egy idöpontot az orvosnál.
Szia nem akarlak elkeseríteni, de simán kimutathatja!
Nekem az inszeminációt követő 13. napon már nagyon erős csíkom volt.
Te meg a 12. napon vagy, szóval simán lehet még pozitív. A HCG egyébként vetélés után 1-2 hét alatt teljesen kiürül, szülés után nem tudom, hogy van, de 5 hónapig biztos nem tart a kiürülés.
Ne haragudj, ha rossz híreket mondtam, de nem akartam, hogy bebeszéld magadnak, hogy nem lehetséges.
A friss műtét miatt mindenképpen konzultálj a dokiddal.
Minden jót kívánok nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!