Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 5 napja késik akkor lehet...

Ha 5 napja késik akkor lehet baba a dologban?

Figyelt kérdés
5 napja meg kellett volna lennie, de lehet h azért nem jött meg mert idegeskedek hogy nehogy terhes legyek, igazából védekeztünk a barátommal ugyh eddig énis képtelenségnek hittem a dolgot, de pár napja fáj a mellem, de egy picit olyan mintha menstruációs görcseim lennének, nemtudom...a gumit meg mindig megnézzük h nincs-e kiszakadva előtte és utána is, viszont ez a mellfájás lehet csak azért van mert idegesítem magam hogy az vagyok, máskor is késett már ezmiatt de akkor vettem egy tesztet, megnyugodtam és másnap megjött, de most nem fogok mert nem vehetek minden ilyen alkalommal,nem tudom h lehetséges-e hogy valaki idegesség miatt késleltesse a menstruációját
2009. ápr. 25. 09:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban járnál a teszttel...akkor legalább megnyugszol!!!
2009. ápr. 25. 09:29
 2/10 A kérdező kommentje:
jo de ha mindig tesztet veszek akkk csődbe megyek és ha valaki megnyugtat akkor megnyugszom csak eddig még nem sikerült mert a btom messze lakik és nem is beszélünk anyu meg nem tudja
2009. ápr. 25. 09:30
 3/10 A kérdező kommentje:
könyörgöm valaki nyugtasson meg
2009. ápr. 25. 09:45
 4/10 A kérdező kommentje:
VALAMI más vélemény? tanács h mit tegyek e helyett??
2009. ápr. 25. 09:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Na figyelj!Ha 100% az hogy mindig ott volt a gumi kiszakadatlanul akkor mért félsz?Máskor mensi előtt nem volt cicifájásod?Mert nekem volt hogy mensi előtt fájtak a melleim,volt olyan is hogy nem.Ez változó.Tűzz ki magad elé egy időpontot pl. jöv.hét szerda vagy péntek vagy mittudom én és ha addig nem jön meg akkor tesztelj csak.És ha állandóan ezen fog járni az eszed akkor nemistudom....Ja és ha "negatívra" gondolsz azt is fogod magadhoz vonzani.Nyugi szerintem nem vagy terhes.De írd majd meg hogy mi is lett ok?
2009. ápr. 25. 10:41
 6/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszi! amugy tényleg szokott fájni előtte de most jobban fáj vagy nem tudom, csak az a furcsa h eddig nem fájt, csak egy napppal azelőtt h meg kellett volna jönnie, igazából ha 100%osan védekezünk akkor is ott van mindig bennem hogy mivan ha közben mégis hibáztunk valahol...na m1 köszi te vagy az első aki tényleg megnyugtatott, köszönöm... bár még jo lenne ha írnának páran de be érem ennyivel is
2009. ápr. 25. 10:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!Egy kérdésem lenne:mielőtt betette a barátod mindjárt felhúzta a gumit vagy előtte játszadoztatok egy kicsit!Ha igen,felhúzta,akkor nincs mitől félned!Ha másképpen történt és még mindig nem jött meg,akkor vegyél terhestesztet van olcsó is 680Ft körüli!Csináld meg és ha nega,akkor teljesen megnyugodhatsz!Ha + lesz,akkor sajnos valakinek a segitségét kell kérned!

Aztán ird meg,mi a helyzet!

2009. ápr. 25. 11:19
 8/10 A kérdező kommentje:
játszadozás alatt mit értesz??
2009. ápr. 25. 11:37
 9/10 anonim ***** válasza:

játszadozás alatt azt értette az előttem szóló h az előváladék is tartalmazhat spermiumot!!!!

idegesség miatt késhet a mensi, és az emberi szervezet vagyis a hormonok napról napra változnak ezt a cicifájásra értettem, nekem is volt már nem egyszer h nem fájt következő hónapban meg fájt szóval még annak is kiszámíthatatlan aki nagyon ismeri a testét, nyugodj meg és ha egy pár napon belül nem jön meg akkor tesztelj mindenképp mert egy terhesség nem játék. és a te egészséged sem

2009. ápr. 25. 12:32
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi és egyébként már akkor felhúztuk mielőtt bármiféle érintkezés lett volna
2009. ápr. 25. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!