Tesztelhetek mar? Kimutathatja?
Figyelt kérdés
Vasarnapra nem varom.kimutatja ha terhes vagyok?elso baba,eddig nemigen teszteltem...Nem erzem magam jol tegnap ota,lehet hogy elkaptam valamit,de arra is gondoltam,hogy a terhesseg miatt.a hasam is enyhen fajdogal lent,pedig az sose szokott mensi elott2011. szept. 20. 16:27
1/11 anonim válasza:
Próbáld meg holnap reggel. Maximum negatív lesz, de még úgy is lehetséges a baba...
2/11 ExCaty válasza:
én hétfőre nem várom :) szerintem még korai lenne tesztelni! legkorábban talán pénteken, de akkor 10-es teszttel próbáld meg.
3/11 anonim válasza:
szerintem vasárnap előtt ne tesztelj, esetleg csalódás lesz. azt a pár napot kibírod. amúgy nekem pénteken nem kéne megjönnie de nem tesztelek addig amíg jópár napot nem késik.
4/11 anonim válasza:
én a nem várt után 4 nappal teszteltem Clearblue-val negatívat, a 10. napon lett pozitív, szabályos, 28 napos ciklus mellett. Türelem, ha ott a baba, nem szalad el, Te pedig nem gyötröd magad feleslegesen.
5/11 anonim válasza:
Én pedig a 9. DPO-n teszteltem pozitívat, úgyhogy ez egyénfüggő! Próbáld meg!
6/11 anonim válasza:
szia,
nekem szombaton kellene megjönnie, de ma reggelt csináltam egy tesztet, ami negatív lett... hamar volt, csak hát izgulok... szerintem is várj még vele!!
remélem, pozitív lesz a teszted!!!! :)
7/11 anonim válasza:
Szerintem vasárnap előtt ne tesztelj. Várj még pár napot.
8/11 A kérdező kommentje:
nem birtam ki,de negativ lett.majd vasarnap ujra tesztelek,remelem sikerrel. Mindenkinek kivanom,hogy ott legyen az a pozi par nap mulva :)
2011. szept. 20. 21:13
9/11 anonim válasza:
Reggel tesztelj! Ilyen korán a az esti még nem jó!
10/11 anonim válasza:
Én jövőhét szombatra nem várom :) Nekem is vannak tüneteim,én is úgy tesztelnék,de fölösleges még:) Csak kibírjuk nem várt menzi utánig csajok:) Mindenkinek sok sikert,hogy ott legyen a kis pocak lakó:) Ki milyen neműt szeretne:)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!