Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki pici babája születése után újra menstruált és újra rögtön teherbe akart esni különböző okok miatt?

Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 11:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik ( nem mindenkinek ), de az elsőre is 3/4 évet vártunk. és attól is függeni fog, hogy lesz-e tejem... ember tervez, Isten végez!
2011. szept. 23. 09:04
 12/13 anonim ***** válasza:

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 09-20 16:07

Még eszembe jutott, hogy a barátnőm ikreket szült császárral, rá 7 hónapra ismét terhes lett, azóta meg is született a babája. Hát szép család, de azért nagyon kemény neki, elég elevenek az ikrek. Pont a minap panaszkodta hogy alig jut ideje a picire, mert annyira lekötik az ikrek akik most lesznek 2 évesek.

Szép hogy ennyi babát szeretnél. Nekem is 3 van. Első 2 között kerek 3 év és ezt mondanám az ideálisnak. Miért? Mert addigra a 3 éves már elég nagy, és ráadásul kitudod élvezni minden pillanatát a piciknek. Persze 5 gyereknél tudom nem lehet 3 éveket várni főleg ha nem 20 éves vagy. :P

Viszont a picikém és a nagyok között 7 és 10 év van. És imádják az öcsikét és az öcsike is a nővérkéket. Tudnak segiteni nem mellesleg. :)

Sok sikert a gyerkőcökhöz! :))

2011. szept. 23. 13:08
 13/13 anonim ***** válasza:
én szerettem volna ugyanígy mint te (6.héten visszatért a menzim) de azóta sem jött össze.14hónapos a kicsim,5éves a nagy.Velük egyből terhes lettem.Szerint nagyon ideális az ilyen pici korkülönbség.Én a 3évet nem akarnám,mert úgy sokkal nehezebb lehet.4év jó volt,de még egyszer nem szeretnék annyit várni!
2011. szept. 23. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!