Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esély arra, hogy...

Mennyi az esély arra, hogy teherbe esek, ha lecsúszik a gumi?

Figyelt kérdés
Felül voltam szex közbe és a végén mikor leszálltam lejött a gumi a péniszéről és bennem maradt!Ez kb 2mp-ig volt.A barátom egyszerre megfogta és kihúzta.A szája kinn volt a puncimból nem teljesen bennem!A párom azt mondta nem volt a "szája" sehol ondós.Mindig vigyázunk..nem vagyunk felelőtlenek!Mégis mennyi az esély arra,hogy terhes lettem?És ha igen mikor csináljak tesztet?Holnap kéne megjönnie...viszont a hasam már egy hete állandóan fáj.segitsetek
2009. ápr. 24. 16:23
 1/10 anonim ***** válasza:

szia!

ez a "nem volt a szája ondós" nem elég "bizonyíték", mert ha tegyük fel pár csepp is bekerült, abból még lehet baba. De ha holnap kellene megjönnie, elméletileg már a petesejted a méhed közelében van , tehát abból nem lesz megtermékenyítés. Ez is csak feltételezés, mert mi van ha késik pl.?

Neked kell átgondolnod, de a "sürgősségi tabi" még segíthet , csak minél előbb be kellene szerezned!

2009. ápr. 24. 16:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés rá az esély.Szinte kizárt.. én nem aggódnék a helyedben,azt nem írtad,ez mikor történt,de az aktus után olyan 2 héttle mutatja ki a teszt ha terhes vagy.. (amit kétlek)
2009. ápr. 24. 16:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sem leszel terhes,nagyon kicsi rá az esélye!!!És a 72 órás meg csak felborítana mindent!!!!Nem lesz gáz tuti!!
2009. ápr. 24. 16:41
 4/10 A kérdező kommentje:
kb 2 hete volt( én vok a kérdező)
2009. ápr. 24. 16:41
 5/10 A kérdező kommentje:
hát sürgősségi tabit 1005 hogy nem veszek be, 20 éves vagyok...azt már kb fél éve megfogadtam ha teherbe esnék semmi képp nem veteném el..kitudja lehetnék-e még utána terhes újra.Amugy nem vok olyan r.b. tipus hogy mkivel mhol. 2,5éve van barátom...bár nem szeretnénk még gyermeket vállalni.Még mindketten tanulunk és az anyagi háttér sincs még meg.Remélem megjön...:)
2009. ápr. 24. 16:44
 6/10 A kérdező kommentje:
1005= 100%
2009. ápr. 24. 16:45
 7/10 A kérdező kommentje:
ja, és köszönön a biztató válaszokat:))
2009. ápr. 24. 16:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

2. vagyok:)Nem propagálom én se a sürgősségi tabit , ne érts(etek) félre. Amellett , hogy igen elég komoly vérzést indít be , ez igaz ; de ez nem "abortusz" gyógyszer, azt azért megemlíteném.Utána inkább lehet teherbe esni , mint egy művi befejezéssel !!

Igen , kicsi rá az esélyed, főleg ha nem is került be semmi. Remélhetőleg pontos a peteérésed is....

2009. ápr. 24. 16:51
 9/10 anonim ***** válasza:
bocs , 2.; elsőt akartam írni! :)
2009. ápr. 24. 16:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Megjött:) juppi
2009. ápr. 26. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!