Lehetséges, hogy úgy bebeszélem a terhességet, hogy már csíkokat is látok halványan? Ez az állapot már borzalmas! Na meg ciki!
Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 13:13
1/6 anonim válasza:
Én is így voltam.Egyszerűen odaláttam valamit,ami nem volt ott.Én annyira megnyerően űztem már ezt,hogy szegény férjem is már "látta" a csíkot.DE!Egyszer,amikor már nem is számítottam rá,sikerült és nagyon erős csík volt.Éppen hintázik:)Kitartás,hidd el előbb-utóbb össze fog jönni!
2/6 anonim válasza:
Szia!Ne izgulj már annyira!Biztos ott van a két halvány csik,ami lehet már egy kicsivel erősebb is!Pár nap múlva csinálj még egy tesztet!Sok szerencsét!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Aranyosak vagytok!
2009. ápr. 24. 13:23
4/6 anonim válasza:
Szia! Mikor csináltad a teszted? Mert én amikor megvettem, azonnal megcsináltam délután, és ugyanúgy voltam mint te, hogy nem tudtam eldönteni, jól látok-e. Gyorsan elszaladtam mégegyért, azt már a hajnali terméssel csináltam, olyan pozitív lett, hogy csak na!
27 hetes kismama
5/6 A kérdező kommentje:
Nem a reggeli elsőnél, hanem a másodiknál.
2009. ápr. 24. 13:38
6/6 anonim válasza:
Szia!
Engem a gabriel teszt vert át februárban. 10 perc után láttam a halvány csíkot. Másnap megjött:(
Most április 10-re nem vártam, 11-én délután teszteltem,abban a pillanatban erős két csík lett:)
Most vagyok 6 hetes, ne add fel,nekünk a 3. hónapban sikerült a második baba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!