Lehetseges ez? Kerlek irjatok, nem hiszem el, ez pozitiv?
2011. szept. 19. 06:08
11/30 anonim válasza:
Szerintem is pozi, bár a másik csíkot én is távolinak látom, de ott van az tuti! Csinálj másik tesztet is, nekem pl a One minute tesztek nagyon bejöttek. El is tettem emlékbe az első pozi tesztem. :)
Dokihoz még ráérsz menni, ahogy írták is már, 2 hét múlva.
12/30 anonim válasza:
lanyomnak is ilyen volt miutan meg kellett volna jonnie ra 2 napra....mar elmult 1.5 eves :)
gratula :)
13/30 anonim válasza:
Ez egyértelműen pozitív,ha halvány akkor is:) Nekem is ilyen volt és most már 5 éves a lányom:) Gratulálok! Dokihoz 2 hét múlva menj,akkor már látható a magzat.
14/30 A kérdező kommentje:
ilyen tesztet csinaltam ma!!!!Mit szoltok hozza?
2011. szept. 21. 05:52
17/30 anonim válasza:
Gyönyörű! :) Gratulálok!
Jó egészséget és Boldog babavárást!
18/30 anonim válasza:
Gyönyörűűűű, gratulálok, és ilyet kiívánok mindenkinek aki szeretné!:))
19/30 anonim válasza:
az én tesztem ilyen és elvan téve emlékbe
:)
gratula 1,5 éves baba anyukája
20/30 anonim válasza:
de jooo :) gratulalok :) remelem a jovo honapba en is tudok majd ilyet produkalni :)
nagyon vigyazz magatokra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!