Ha tegnap teszteltem pzitívat mikor érdemes elmennem orvoshoz?
Sziasztok! Szeptember óta próbálkozunk második babánkkal.Tegnap az esti vizeletemből csináltam tesztet pozitív lett.Mikor akislányommal teherbe estem amint tesztet csináltam mentem orvoshoz de az visszarendelt 3 héter korán mentem...
Az utolsó mensi szerint 4 hetes 4 napos vagyxok de a teszt az első percben azonnal elszineződött így már elég magas lehet a hormon szintem állítólag.Érdekelne hogy mikor menjek orvoshoz és hogy lehet hogy terhes voltam ha előző hónapban is négy napott késett de megjött?Tegnap már hánmytam is .A mostani mensim szintén 5 napja késik.
Az előző mensid a késést leszámítva olyan volt mint máskor vagy csak kevesebb, esetleg csak barnázás?
Ha az előző még "rendes" mensi volt, akkor szerintem a dokival még várhatsz kb 1 hetet, de persze van akit megnyugtat, ha rögtön megnézi a doki.
Szia
Szeritnem ha az elozo honapban megjott akar kesve is,de a normalis mennyisegu es norm.ideig tartott akkor meg nem voltal babas.
Viszont En is 5 hetesen mentem el dokihoz eloszor,akkor meg a petezsakot latta,es vissza is rendelt 1 honappal kesobbre.
Ugy gondolom,h vard ki a 6-7 hetet persze ha semmi problema/verzes,gorcsoles/nincs,mert akkor mar a pirinyko szivecskejet is latni fogod,es hallani is,ami szeritnem fantasztikus elmeny!
Gratulalok a babahoz
15 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!