Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A hányingert be lehet beszélni?

A hányingert be lehet beszélni?

Figyelt kérdés

Két napja érzem ezt, de igazából ma reggel lett jelentős. Indultam melóba és valaki kávét főzött egy lakásban kiérződött az illata és elfogott az öklendezés, majd beértem a melóba és szintén éreztem a kávét, de nem volt olyan erős nem is lett tőle bajom. Később mentem az irodába és megéreztem a konyháról áradó friss bukta(talán) illatát és attól megint. De ha csak úgy "sietek" a folyosón akkor megint nincs.

Ha babás vagy akkor egy illattól mindig van az ember lányának hányingere? Vagy csak időszakosan?

Ezt is be lehet beszélni? Mert azért szerintem az nem úgy megy, hogy hú de hányingerem van és öklendezik is már az ember.

2009. ápr. 24. 10:03
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
4 napom van mensiig.
2009. ápr. 24. 10:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen én is jártam már ebben a cipöben!!!
2009. ápr. 24. 10:06
 3/13 anonim ***** válasza:
66%

Sógornőm amikor babát állt attól is kidobta a taccsot, ahogy a macskájuk ránézett :)

De ha négy napod van még a mensidig és az előző rendben volt, akkor kicsi a baba valószínűsége, ilyen korán nem jelentkezhet hányinger. Majd csak a 2.-3. hónap környékén. Nem ettél össze vmit?

2009. ápr. 24. 10:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

10:07-esnek: nem igaz, hogy ilyenkor még nem lehet hányingere. A barátnőm nem is számított a babára, nem volt mit bebeszélnie, és arról jött rá, hogy terhes, hogy a mensije előtt pár nappal kijött rajta a hányinger-hányás.

És igen: a hányinger a hormonszintedtől függ, nem kimondottan az ételektől, ingerektől. Így bármikor, bárhogy jelentkezhet.

2009. ápr. 24. 10:12
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, ez baba!!! :))

Én ugyanígy voltam. Az émelygést be lehet beszélni, de a hányningert, amikor elfog az öklendezés, na azt nem. :) Nálam is így volt, de a 6. hétig csak a kávéval, utána következett az öblítő, a házunk illata, és a konyhaszag. :)

2009. ápr. 24. 10:15
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Össze biztos nem ettem semmit, mert 2 napja szinte semmit nem ettem csak csipegetek, mert nem kivánok semmi ételt. Én mensi előtt mindig farkasétvágyú vagyok és csak a mensi napján jön ki a nem akarok enni tünetem. Onnan már biztosan tudom, hogy meg fog jönni.

Én nem akarok bebeszélni semmit, de szinte már nem tudom hogy óhatatlanul mit "beszélek" be és mit nem.:(

2009. ápr. 24. 10:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy kicsivel több önbizalmat kérnék, :) ez a tünet igazi tünet!! :)

(4.v.)

2009. ápr. 24. 10:19
 8/13 A kérdező kommentje:

Utolsónak gratulálok a picihez.:)

És mindenkinek mielőbbi babucit.

Furcsa mert tényleg úgy érzem mintha elrontottam volna a gyomrom. Bár már régóta várjuk a csodamanót, de azért reménykedem.

2009. ápr. 24. 10:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátnőm is hasonló tünetekkel küzdött és a háziorvos 3 méterről megmondta, hogy biztos terhes. Aztán kisült, hogy nincs baba, csak refluxos.

Van esély rá, hogy baba lehet a dologban? (2. vagyok)

2009. ápr. 24. 10:20
 10/13 anonim ***** válasza:

A hányingert simán be lehet képzelni főleg aki régota vár babára.Nekem sokszor volt hányingerem ciklus végen,aztan mikor terhes lettem akkor meg egyáltalan nem.

Probálj inkább olyan dolgokra hagyatkozni amit nem lehet beképzelni,több váladék,hőmérséklet.

2009. ápr. 24. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!