A babatervezés tényét érdemes "bevallani" a munkahelyen?
szia!
szigorú Nem a válasz. Ha nincs baba még a dologban , "elkezdenek" agyalni , hogy mennyi idő is esik ki a Te munkáddal? Nem mindenkinek van ám együttérző, kedves fönőke!
Akkor jelentsd be, ha lobogtatod már a kiskönyvedet...
A lombikos babavárókkal se engedékenyebbek,én úgy tudom. ("magánügy"alapon sajna) viszont ugye van a betegszabi... Csak okosan , ha számodra fontos ez a dolog:)
Szia,
Szerintem nem érdemes szólni, főleg amíg nincs még meg a baba, illetve amíg nagy a vetélés kockázata.
Barátnőm 10 éve dolgozott egy családi vállalkozásnál, gyakorlatilag családtagként tekintettek rá. Amikor gyanúsnak tűntek a jelek csinált tesztet, pozitív lett, nem merte elmondani még elhinni se, de a főnökék is észrevették, de nem mertek rákérdezni és másnap reggel azzal kezdték, hogy kirúgták, amikor még orvos se látta...
Ezek után mit lehet várni egy nagyobb cégnél, multinál?
Nekem a munkahelyemen kerekperec megmondták, hogy "nem mehetek el szülni"!
Elsősorban a saját és a baba érdekét nézd és ne a cégnek jótékonykodj, talán nem mennek tönkre mert valaki szülni fog (különben is a terhesség 9 hónap, egy felmentési idő ált. 30 nap uh van idejük felkészülni), de munkanélküliből nem könnyű gyereket nevelni.
Bocsánat a kisregényért.
Szép kilátások...
Ettől féltem, hogy multi vagy nem... csúnyán fognak nézni, ellehetetlenítik a közérzetet, pedig bizony elég sokszor megfordulok drbácsiknál és ügyesnek kell lenni...
21.27-es vagyok.
Sajnos ügyeskedni kell... Szabadság, betegszabadság, egyéb intéznivaló... Ez kb olyan, mint mikor pl állásinterjúra kell menni, az is munkaidőben van és nem szerencsés bevallani...
A muszáj élénkíti a fantáziát... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!