Ha a nő van felül akkor kisebb az esély a babára? Hátrahajló a méhnyakam.
Én mestr. utolsó napján, hagyományos pózból felpattanva és mindent gyorsan kipréselve magamból, hátrahajló méhemmel estem teherbe.
Úgyhogy ha jönni akar a baba, akkor szerencsére megtalálja az utat :)
Azért én a helyedben kihagynék pár orgazmust a peteérés idején ha nem jön össze egyhamar a baba-nehogy ezen múljon :)
Szia!Ezt talaltam neked.
Dr.Ed Wheat,USA egyik leghiresebb szulesz-nogyogyaszatol szarmazik:
"Ha az orvos a nonel azt allapitja meg h a mehe hatrahajlik,a fogantatas bekovetkezesehez teljesen mas pozicior a lesz szukseg.
A terdere es kezere kell tamaszkodnia,majd mellkasat a az agyra kell homoritania.A ferfinek a himvesszot hatulrol kell bevezetnie,s az ejakulacio kezdetekor a leheto legmelyebben kell behatolnia a huvelybe.Ekkor minden mozgast abba kell hagynia az ejakulacio befejezeseig majd azonnnal vissza kell huznia a himvesszot a huvelybol.
Bar ebben a pozicioban a felesegnek nem konnyu megmaradni,megis 1 oran keresztul kell a mellkasan es a terdein pihennie az ejakulacio utan.
Az aktus soran nem kell tartozkodnia az orgazmustol ,mert az nincs hatassal a fogantatas valoszinusegere."
Remelem tudtam neked segiteni.
udv:egy 30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!