Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a nő van felül akkor...

Ha a nő van felül akkor kisebb az esély a babára? Hátrahajló a méhnyakam.

Figyelt kérdés
Mi így szeretjük(én csak így tudok elélvezni)de utána hasra szoktam gyorsan feküdni, úgy maradok egy darabig,aztán mikor felkelek kb 4-5 perc után érzem kifolyni.Előre is köszi
2009. ápr. 23. 16:41
 1/10 anonim ***** válasza:
szia ugyanannyi az esélye. a barátnöm is igy szerti és 3 lánya van, a lényeg hogy ne kellj fel legalább fél orát, mert a spermáknál is van olyan hogy elfolyosodási idö, ami azt jelenti hogy kb 20 perc a normális, akkorra elfolyosodik és utána indulnak belöle utnak a spermák. ha elöbb felkellsz, kifolyik minden. álltalában..
2009. ápr. 23. 16:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,akkor ne csináljuk máshogy?
2009. ápr. 23. 16:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
szia. amikor mi együtt voltunk, én is felül voltam,amikor elélveztünk mindketten,és fel álltam, valamennyi kifolyt belőlem, aztán elmentem zuhanyozni,aztán be az ágyba,és még is babás lettem. sok szerencsét nektek:)
2009. ápr. 23. 16:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Húú! Akkor jó ! köszönöm
2009. ápr. 23. 17:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Vagy pedig mikor leszálsz róla akkor a lábaidat tedd gyertya tartásba . vagy támaszd ki a falhoz fűgöleges helyzetbe.
2009. ápr. 23. 17:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Mire gyertyába fölmegyek kifolyik minden. Köszi a választ azért
2009. ápr. 23. 17:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Én mestr. utolsó napján, hagyományos pózból felpattanva és mindent gyorsan kipréselve magamból, hátrahajló méhemmel estem teherbe.

Úgyhogy ha jönni akar a baba, akkor szerencsére megtalálja az utat :)

Azért én a helyedben kihagynék pár orgazmust a peteérés idején ha nem jön össze egyhamar a baba-nehogy ezen múljon :)

2009. ápr. 23. 18:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2009. ápr. 23. 19:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!Ezt talaltam neked.

Dr.Ed Wheat,USA egyik leghiresebb szulesz-nogyogyaszatol szarmazik:

"Ha az orvos a nonel azt allapitja meg h a mehe hatrahajlik,a fogantatas bekovetkezesehez teljesen mas pozicior a lesz szukseg.

A terdere es kezere kell tamaszkodnia,majd mellkasat a az agyra kell homoritania.A ferfinek a himvesszot hatulrol kell bevezetnie,s az ejakulacio kezdetekor a leheto legmelyebben kell behatolnia a huvelybe.Ekkor minden mozgast abba kell hagynia az ejakulacio befejezeseig majd azonnnal vissza kell huznia a himvesszot a huvelybol.

Bar ebben a pozicioban a felesegnek nem konnyu megmaradni,megis 1 oran keresztul kell a mellkasan es a terdein pihennie az ejakulacio utan.

Az aktus soran nem kell tartozkodnia az orgazmustol ,mert az nincs hatassal a fogantatas valoszinusegere."

Remelem tudtam neked segiteni.

udv:egy 30 hetes kismama

2009. ápr. 23. 19:18
 10/10 A kérdező kommentje:
De jó nektek!!Köszönöm a választ
2009. ápr. 23. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!