Már kimutatná a teszt? Jó jel hogy nem jött meg?
14-én kellett volna megjönnie,de nem jött.Peteérésem vélhetően 9-10-én volt.Reménykedhetek hogy azért nem jött meg mert terhes vagyok vagy csak a kései peteérés miatt?
Várom a válaszokat :o)
drukkolok hogy baba legyen a dologban.
két nap késés után lehet kéne egy tesztet csinálni, de ha negatív még ne keseredj el akkor megint 2 nap múlva egy másik teszt, annak már ki kell mutatni! :)
31 naposak a ciklusaim,nem a 14 napon szokott lenni pé-m.Múlt hónapban volt egy biokémiai terhességem,nem tudom hogy azért csúszott-e,de 9-10-én éreztem ovus fájást és akkor volt tojásfehérjés nyákom.
Várok még válaszokat,az eddigieket pedig köszönöm.
Késhet a múltkori terhesség miatt is. Attól is lehetett az ovus fájdalom!
Ez a nyákos dolog olyan,hogy nekem volt olyan ciklusom, hogy kb. egy hétig nyákom volt. Peteérés előtt is meg után is!
Ha valóban 9-10-én volt peteérésed, akkor legeslegkorábban 18-án mutathat valamit egy érzékenyebb teszt. (Már ha baba van a dologban)
Úgyhogy két np múlva tesztelhetsz, ha addig nem jön meg.
9:09 vagyok
Most utána néztem ennek a "biokémiai terhességnek", mert őszintén szólva nem tudtam hova tenni a kifejezést. Azt gondolom, hogy akkor Nálatok nehezített a helyzet, úgyhogy talán kivizsgálásokra kellene mennetek (vagy már voltatok is?), ha nem jön össze a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!