Miért görcsölök már menses elött 1 héttel?
Figyelt kérdés
A ciklusom 28 napos.A 21-ediken vagyok most.Köszi2009. ápr. 23. 15:38
1/7 anonim válasza:
Amiért én is. Pedig rosszul tesszük, de gondolom nagyon szeretnél Te is babát és ilyenkor már tűkön ülsz, hogy vajon most sikerült-e. Én is ilyen vagyok.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi.De akkor mégis mitől görcsölhetek már 1 héttel korábban?Már 10 honapja probálkozunk.Ti miota?
2009. ápr. 23. 15:51
3/7 A kérdező kommentje:
Azért is vagyok nagyon kiváncsi most mert ma kezdem al a Klion D 100 hüvelytablettát és félek ha terhesleszek akkor árt a Babának.Erről tudtok valamit?Igen én irtam ki elöbb egy ilyen kérdést.
2009. ápr. 23. 15:53
4/7 A kérdező kommentje:
Ja és szoritok neked hogy Baba legyen:) meghát magamnak is:)
2009. ápr. 23. 15:54
5/7 anonim válasza:
Azt, hogy miért görcsölcs korábban, azt nem tudom. Azt viszon igen, hogy a babának nem ártassz a kúppal, mert az később is javasolják, ha szükséges. Nekem pl. 6 hetesen kellett használnom, mondjuk a canesten kombit.
Az első pár hétben még nincs biológiai kapcsolat mama és baba között, később pedig a méhben védve van addig, amíg nincs nyitott méhszáj.
6/7 anonim válasza:
hahó a kloin d 100ast első 3 hónapban nem lehet!rá van írva...de ha babás vagy ami sztem épp a fertőzés miatt nem nagyon lehetséges sztem akkor csak nem ártasz neki.
Mi is 10 hónapja próbálkozunk amúgy....de nekem mondta doki ha lenne vmi akkor canesten-sajna fogékony vagyok ilyesmire....
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi.A doki mondta hogy használhatom.Megvettem de mégse merem,csak egy kupot raktam fel,másnaptol már ujra 3db canestent.Az nem baj?
2009. ápr. 27. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!