Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitiv, vagy szellemcsíkos?

Pozitiv, vagy szellemcsíkos?

Figyelt kérdés

ma teszteltem LILY nevű tesztel,és 4 percen belül megjelent a 2 dik csík ami nagíon vékony és nagyon halvány rózsaszín színű.

De mikor megszáradt akkor is látom a csíkot,de már csak ha nagyon megnézem.25 ére nem várom.

Ez most pozitiv lenne,vagy szellemcsík??????

Légyszi irjatok,vagy ez a teszt nem megbizható????

2009. ápr. 23. 11:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
:)) Pár nap múlva ismételd meg, de elvileg pozitív! :) (halkan gratulálok,jó?) Nekem a nagyon halvány pozitív csíkom itt alszik épp. :)))
2009. ápr. 23. 11:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Lilly nem vált be és sokaktól hallottam panaszt rá. én a helyedben vennék egy másikat is, pl Gracial vagy Clearblue és megnézném holnap vagy 2 nap múlva reggeli vizeletből!
2009. ápr. 23. 11:22
 3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,már kezdtem örülni:-((
2009. ápr. 23. 11:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a Lily-vel nem volt semmi problémám, pedig mindhárom terhességemnél avval teszteltem. A csík nálam is mindig halvány volt, de valóban terhes voltam. Tesztelj holnap reggel is! Én nem bírnám ki és ma délután is csinálnék még egyet. Szorítok! Írd meg mi volt.

2009. ápr. 23. 12:06
 5/12 anonim ***** válasza:

Bármilyen halvány is a csík, ha van, akkor az egyértelműen a terhességi hormon jelenlétét jelzi a szervezetedben.

Az meg mint tudjuk, akkor termelődik, ha...

:)))

Csinálj egy másikat.

2009. ápr. 23. 12:19
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem is a második abbánál szellemcsíkos volt, de igaz volt, hisz épp itt alszik az ágyikóban(6hetes).

Amikro megcsináltam, néztem, és ahogy egyre jobban néztem, jobban láttam, de ha hirtelen ránéztem nem látszódott szinte.:)

Mindenképpen csinálj mégegyet, én rá 3 nap múlva csináltam, az már egyértelműbb volt.:)

Drukkolok!

2009. ápr. 23. 12:33
 7/12 anonim ***** válasza:

Én már nem tudom mivel teszteltem, de nekem is halvány csík volt csak!Pár napra rá szintén csak halvány volt, de terhes voltam és a kislányom most11 hónapos!

Szurkolok!

2009. ápr. 23. 12:34
 8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm .ha tesztelek megirom.
2009. ápr. 23. 12:41
 9/12 anonim ***** válasza:

szia sztem az pozitiv:) gratulálok. fel a fejjel. holnap tesztelj akár ugyanilyennel, erösödik mindennap a csik:)

ird meg mi lett szurkolok

32

2009. ápr. 23. 17:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi újság azóta? Pozitív lett az a teszt?

2009. júl. 16. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!