Ha este 9-kor jön meg, akkor hogyan számolod a ciklust?
Már azt a napot veszed elsőnek, vagy csak a következőt?
20.-án este jött meg. Most pénteken, vagy szombaton leszek 28.napon?
Mindenképpen azt a napot veszem elsőnek amikor rendesen erősen (piros vérrel) jön meg.
(én amúgy a telcsim naptárába beszoktam vezetni hogy hány órára jött meg, majd megjelölöm a 28. napot a fentiek szerint, de azért a 29. napra oda szoktam írni órára (pl a te esetedben szombaton este 21:00 kor órára pontos a mensesed) Sajna nekem ez beszokott jönni vagy előtte két -3 órával vagy másnap reggelre megérkezik. Ha tesztelni szeretnél akkor legkorábban Vasárnap tesztelnék a helyedben!
Köszönöm a válaszokat!
Azt gondoltam, ha szombat reggelig nem jön, akkor tesztelnék. Csak sajnos nagggggyon türelmetlen vagyok már.
Szerintem vegyél egy jó tesztet (clearblue) és csak 1 darabot és legkorábban Vasárnap vagy inkább Hétfőn reggel lődd el, ha addig még nem jön meg.
Én a múlt héten délután és reggelente is teszteltem mert nem bírtam magammal és tessék órára pontosan jött meg:( nem érdemes ennyi pénzt kibobni!
Ebben a hónapban sajnos nem lesz mit tesztelni...
Reggel barnáztam, szóval meg fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!