Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab után kinek mennyi...

Missed ab után kinek mennyi idő után sikerült a baba?

Figyelt kérdés
Nekem januárba volt műszeres befejezésem. Azóta kettő mensim volt. Nemrég kezdtünk el próbálkozni. Nagyon várjuk:) És szeretnék még júl. előtt terhes lenni, hogy beleessek abba, hogy három évig otthon lehessek. Mennyi esélye van hogy nincs is peteérésem a műtét óta?
2009. ápr. 23. 09:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tavaly májusban volt missed ab-m, azóta decemberben esteem teherbe (szeptembertől próbálkoztunk újra), de sajnos ott spontán vetélés lett a vége. Azóta sajnos semmi. :(

De remélem Te sikerrel jársz majd! Szorítok!

Peteérésed miért ne lenne?

2009. ápr. 23. 09:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én a peteérésben nem tudok neked segíteni, de azt tudom hogy tavaj 06.04.-én volt nekem is missed abom, és azóta bármit csinálok nem sikerül teherbe esnem! Most kell visszamennem a dokihoz 3 havihőmérőzés után, hogy megnézze a görbémet. Azt mondta abbol meg lehet állapitani hogy van-e peteérés! S ha most is megjön akkor megcsinálja az átjárhatóságit, meg ad gyógyszert bár ő szerinte magas az ikerterhességre az esély vele!

Ui: Bocsika ha hosszura sikerült! :-)

2009. ápr. 23. 09:51
 3/10 A kérdező kommentje:
A peteérést több mindenkinél olvastam, hogy elmaradt. Akkor annak nincs is jele, hogy nincs peteérés?
2009. ápr. 23. 09:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem decemberbe volt vetelesem, azota sem sikerult teherbe esnem. :( Nekem felborult a ciklusom nagyon. Legyutobb kiderult, hogy a ciklusom 29-dik napjan volt peteeresem (ezert a mensim 42 napra ra jott meg). Most visszaszamoltam es pont ekorul nem voltam a ferjemmel mert mar vartam a mensit es gondoltam visszafogom magam nehogy artsunk vele ha baba van. Hat jol mellefogtam. Most mar csak az ovuteszt maradt es a ket-haromnaponta egyutt vagyunk. Az ovulacios tesztet vegig nezem nem csak a ciklusom 25-dik napjaig. Mert itt rontottam el. :( Ha meg 28-an is csinaltam volna akkor rajovok, hogy akkor van pe. Neked is azt tanacsolom, hogy ovutesztezz vegig vagy probald meg merni a hodet. Persze ez csak egy tanacs. Kivanom neked, hogy minel hamarabb babas legyel!
2009. ápr. 23. 10:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok,

A doki annyit mondott nekem, hogy a 13-15. napon kicsit ha visszaesik a hőm akkor van a peteérésem. Megnézte a petefészkeimet uh-on, és azt mondta hogy nagyon szép érettek a tüszőim! Mégsincsen Baba. Voltál már dokinál?

2009. ápr. 23. 10:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem decemberben volt ab,de azóta se estem teherbe.Már próbáltam a teákat.Most vettem a patikában fehérfagyöngy cseppeket,azt használom, este és reggel kell belőle bevenni!Kiváncsian várom a hatást!Sok sikert neked is!
2009. ápr. 23. 12:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia! Sajnálom ami Veled történt! Nekem tavaly volt márciusban egy vetélésem. Az első próbálkozásra szeptemberben össze is jött, de sajnos Őt is elveszítettük novemberben:-( Most márciusban próbálkoztunk megint, de sajnos menstruáltam, most megint próbálkozunk.

Szorítok!

2009. ápr. 23. 12:18
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem decemberben volt missed ab-om, hormontabival meghozták időre a menzimet, utána fogigátlóval rendszerezték. Most egy hónapig tisztul a szervezetemből a bogyó, a napokban kell megjöjjön az első tabimentes menzim, utána babaprojekt. Kíváncsian várom a fejleményeket.
2009. ápr. 23. 12:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Orvosnál jártam azóta, mert kétszer kellett nézni vérből még a hcg szintemet, hogy lement-e, de minden rendben volt. Legközelebb május 9 körül nem várom, vasárnap kezdtünk el próbálkozni. Szedek gravidát és folsavat. Remélem összejön, mert már a legutóbbinál is majdnem egy évet vártunk, dehát az ugye nem maradt meg:( Sok sikert mindenkinek:)
2009. ápr. 23. 13:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem is decemberben volt missed-ab om, és a műtét után 2 héttel már volt peteérésem, pont akkor mentem vissza a dokimhoz, és ő látta uh-n. Persze 1 mensit várnunk kellett, de utána egyből összejött.

16 hetes kismami:)

2009. ápr. 23. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!