Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10 napja voltam együtt a...

10 napja voltam együtt a barátommal. Nem védekeztünk. Mikor érezte, hogy elmegy kihúzta, de egy nagyon pici biztos, hogy befolyt. Előtte volt pár nappal pé. -m. Terhes vagyok?

Figyelt kérdés

A menzim nagyon rendszertelen volt mindig. 17 éves vagyok és felelőtlenek voltunk. Előző hónapban is így voltunk, de akkor megjött a menzim de csak 2 napig tartott meg 1 npa barnázás.

Most pedig olyan tünetek jeletkeznek mint menzi előtt szokott, de most sokkal fájdalmasabb és sokkal tovább tartanak. A mellemen is kijöttek nagony erősen a kék erek. De hallottam aztis,, hogy a hirtelen fogyás is nagyban hatással van ezekre a dolgokra, és én az elmúlt 2-3 hónapban szabadultam meg 10 kilótól. Mennyi esélye van h terhes vagyok?:(

Aki a felelősségről akar felvilágosítani kérem neírjon.Elég baj ez nekem most és tisztában vagyunk mindennel.

2009. ápr. 22. 20:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
8%
ahelyett, hogy elmennél orvoshoz, felkúrsz ide egy kérdést. eszem.fszom megáll...
2009. ápr. 22. 20:54
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Ma csak bolond válaszolók vannak?

De te tuti hogy ugynaz vagy aki a buszos kérdésre is olyan parasztul válaszoltál.

Tudod mit?

Szakadj meg!!!

Unatkozol?

2009. ápr. 22. 20:57
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Szia! Szerintem tesztelj, tuti terhes vagy.
2009. ápr. 22. 21:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Először is nyugodj meg. Vegyél a DM-ben egy tesztet, pár nap múlva. Ha pozitív, kérj segítséget valaki felnőtt hozzátartozótól, akiben megbízol. Van ilyen? Ha nem, írj nekem priviben, szívesen segítek orvost és megoldást találni neked!
2009. ápr. 22. 21:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg lehetsz terhes, de mivel még fiatal vagy, a tünetek utalhatnak egyszerű hormonváltozásra is. Még a melled is változik, nekem terhesség előtt is nagyon látszottak az erek, vékony ott a bőröm. Azt nem írod, hogy mikor kellene megjönnie, előtte vagy, vagy már elmaradt?

10 napos terhességet a tesztek általában már kimutatnak. De ha még vársz pár napot, és utána csinálod meg, akkor az már szinte biztos. DM-ben is lehet kapni, nem csak gyógyszertárban.

Ha meg ennyire parázol minden hónapban, akkor írass fel gyógyszert, nem muszáj óvszert használni, ha bízol a párodban, hogy nem lehet fertőző betegsége. Így az nem olyan "macerás", mint az óvszer felhúzása és a mensidet is beállítja! Ez nem felvilágosítás, csak tanács! :-)

2009. ápr. 22. 21:12
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én amondó vagyok , és nem ijesztgetlek , de van rá esélyed. Az a baj , ha nem "húzza ki" időben , abban a piciben is életképes spermiumok vannak , és van úgy hogy nem a mennyiség lényeg , hanem a gyorsaság... egyébként honnan tudod, hogy peteérésed volt?

Tesztelned kellene, kb 3-4 nap múlva, ha nem jönne meg addig.

Ha most úgymond "szerencséd" van , és nem kioktatásképp, csak tanácsként! később is beleszaladhattok ebbe a hibába , akkor ott az "esemény utáni tabi" . Ezzel még mindig nyugodtabb lehetsz , kellemetlennek kellemetlen a vérzés, amit okoz , de "hatásos" ....

2009. ápr. 22. 21:21
 7/11 anonim ***** válasza:
ja , igaza van az előttem szólónak is. A fogitabi is hatékony lehet , csak van aki nem szedheti, meg vannak az elméletileg negatív hatásai. (több a pozitív azért!!!!!)De ha állandó a partnered (és miért ne lenne az?) még ez is egy jó módszer.
2009. ápr. 22. 21:24
 8/11 A kérdező kommentje:

21:10-esnek!

Nagyon szépen köszönöm! Nagyon aranyos és kedves vagy! Miért nem ilyne minden ember?

Kérdésedre válaszolva igen van akivel megtudom beszélni az pedig az anyukám!:)Vele mindent.

De nem akarom ijeszgetni és gondoltam inkább írok ide és hátha megtudok valamit!De úgylátom beszélnem kell vele és irány az orvos vagy előtte tesztelek hátha negatív!

2009. ápr. 22. 21:28
 9/11 A kérdező kommentje:
20: 57-es ezt kinek írtad:(
2009. ápr. 22. 21:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A 20:54-esnek irta, aki elég kellemetlen választ írt neked. Nem oktatásképpen, de én úgy lettem terhes az első gyermekünkkel, hogy a párom kiszállt. Az orvostól tudtam meg, hogy az előváladékban is vannak élő spermiumok és én attól lettem terhes. Nem ajánlom ezt a védekezést senkinek. Ha nem vagy terhes, akkor mindenképp irass magadnak gyógyszert, ha édesanyáddal tudsz ilyen dolgokról beszélni, akkor menjen el veled és beszéljetek meg mindent. Nagyon jó, hogy édesanyáddal mindent meg tudsz beszélni, sajnos sokan vannak olyanok, akiknél ez nem így működik...Szorítok Neked!!!
2009. ápr. 22. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!