Elvetéltem fogamzásgátló mellett?
Több mint, 1 éve szedem a fogamzásgátlót (alacsony hor.tar.).
Tudni kell nem szedtem más gyógyszert, nem volt hasmenésem, se hányás.
- Mindig 5 napos a vérzés péntektől kedd-ig (kedden csak pecsételek).
- Most is szokásosan lement az 5 nap rendes vérzés. Hétfőn elkezdtem szedni kedden csak pecsételtem. Reggel semmi nem volt. Gondoltam elmúlt.
Kb. 2 órával ezelőtt olyan alhasi görcs nyílalt belém... nagyon fájt és újra elkezdtem ERŐTELJESEN vérezni. :\\
Elmentem fürdeni és 1 mini o.b. tele lett 1 óra alatt.
Majd amikor kimostam magam odalent egy kb. 1 cm csomó jött ki. Megvizsgáltam közelebbről tömény, szétszedhető, dolog volt. Pontosan nem tudom leírni. Szerintetek mi lehet?
Holnap reggel hívd fel a nőgyógyászod vagy még jobb lenne ha bemennél hozzá vizsgálatra.
Ha tényleg az van amit te leírtál minnél elöbb meg kell h vizsgáljon az orvos.
de most meg minden rendbe van nem értem....
Egyáltalán nem vérzem :\
szia!
Ha rendszeresen szeded a fogitabit , elméletileg 98%.os a biztonság.Egyébként nekem is volt ilyen , hogy tabletta mellett erősen görcsöltem és darabos is volt.Ráadásul nem is voltam együtt pasival:) ez attól függ, hogy a szervezeted épp hogy működik. Nem vagyok doki, de létezik olyan , hogy két petesejt együtt érik meg , ezek erősebb vérzést , görcsölést okoznak!
Ha visszatérne a görcsölés , a csomózgatás és folyamatosan erősödne , akkor írány a doki! De sztem semmi nagy problem nincs.
köszönöm a kommentárt!
Csak úgy megijedtem hozzá vagyok nagyon szokva a 5 napos dologhoz. De ma már semmi csak barna folyás. :) felhívtam az orvost azt mondta... "együtt jár a vérzéssel hogy, néha több! Akkor aggódjak ha 5 nap helyett csak 2-3 nap van és akkor is kevés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!