Vateráról melyik ovu és terhességi tesztet érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 20:47
11/14 anonim válasza:
Köszönöm, nem is tudtam hogy ott ilyen olcsó. Aki írta, hogy most tesztelt pozitívat: Gratulálok és sok boldogságot és egészséget. Akik még várják az eredményt, azoknak drukkolok! És még egyszer bocsi.
12/14 anonim válasza:
Pozi tesztes vagyok: Köszi szépen! :)
13/14 anonim válasza:
Szia. Nekem is a One step vált be. Mind az ovu, mind a terhességi teszt megbízható és kellően érzékeny szerintem. Van egy nagyon kedves, gyors és megbízható srác, akitől én mindig veszem, ha kell az elérhetősége, írj! :)
14/14 anonim válasza:
Én Wondfo-t vettem, nagyon jó volt! És én is 65/db áron vettem 24 db-ot vettem azt hiszem, ebből 4 terhes teszt volt és 195Ft volt a posta. Az első ovu tesztes hónapban terhes lettem! A terhes teszjét először aznap délután próbáltam amikor meg kellett volna jönnie. Erős, határozott csík lett rajta, nem volt kétséges az eredmény. :)
Már 26 hetes a pocilakó kis tesó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!